عراق سفیرش در تهران را برای مشورت فراخواند
خبرگزاری رسمی عراق خبر داد وزارت خارجه این کشور سفیر خود در تهران را برای مشورت فراخوانده است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، خبرگزاری رسمی «واع» عراق امروز سهشنبه خبر داد این کشور سفیر خود در تهران را برای مشورت درباره حملات موشکی ایران فراخواند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در بیانیهای اعلام کرد شامگاه دوشنبه مقرهای جاسوسی ضدایرانی را در اربیل با موشکهای بالستیک منهدم کرده است.
سپاه پاسداران در بیانیه شماره سه خود درباره جزئیات این حمله توضیح داد مقری که در اربیل هدف قرار گرفت، یک مرکز توسعه عملیات جاسوسی و طراحی اقدامات تروریستی در منطقه و بخصوص علیه ایران بوده است. سپاه همچنین اعلام کرد این حمله «در پاسخ به شرارتهای اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان سپاه و جبهه مقاومت» انجام شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۷
خودمان do it
وقتی که عراق تحت اشغال غده سرطانی داعش بود نیروهای ایرانی به رهبریت سردار حاج قاسم سلیمانی بودند که عراق را از داعش پاک کردند.
عراق نمی تواند پناهگاهی برای سربازان رژیم صهیونیستی باشد.
درود بر سپاه پاسداران جمهوری اسلامی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟




