ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کشف بمب دست ساز زیر خودرو در تعمیرگاه

کد خبر: ۱۲۰۳۵۰۰
| |
3944 بازدید

مرد مکانیک هنگام تعمیر یک خودروی پژو پرشیا متوجه نصب یک بمب دست‌ساز زیر خودرو شد.

به گزارش ایران، عبدالحسین قاضوی فرماندار گرمه در تشریح جزئیات این ماجرا گفت: روز سه‌شنبه مالک یک خودرو در شهر ایور شهرستان گرمه خراسان شمالی با هدف رفع نقص فنی خودروی شخصی خود به یکی از تعمیرگاه‌ها مراجعه کرد اما صاحب تعمیرگاه متوجه شد یک بمب زیر خودرو جاسازی شده که بلافاصله مراتب را به پلیس اطلاع‌رسانی کرد.

قاضوی خاطر نشان کرد: بلافاصله تیم‌های عملیاتی و چک و خنثی فرماندهی انتظامی به این محل مراجعه کردند و در سریع‌ترین زمان ممکن بمب خنثی شد.

سرهنگ محمدرضا قائمی‌نژاد فرمانده انتظامی شهرستان گرمه نیز گفت: پس از جدا کردن این بسته از زیر خودرو، در فضای باز به صورت کنترل‌شده منفجر شد تا خسارتی به دنبال نداشته باشد. در ادامه تحقیقات نیز مشخص شد که فردی به‌خاطر مشکلات و اختلافات شخصی چنین اقدامی را انجام داده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟