سرعت توفان در زابل به ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت رسید

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در آخرین روز از فصل تابستان سرعت توفان در زابل به ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت رسید و شعاع دید افقی را به ۵۰ متر کاهش داد.
کد خبر: ۱۱۹۴۴۲۵
| |
2609 بازدید
|
۱
سرعت توفان در زابل به ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت رسید

به گزارش تابناک، محسن حیدری روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرد: در تداوم وزش بادهای ۱۲۰ روزه منطقه سیستان نیز در زهک بیشینه سرعت باد به ۸۵ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی را در ایستگاه هواشناسی تا ۲۰۰ متر کاهش داد.
وی افزود: مطابق با هشدار صادر شده سطح نارنجی شماره ۲۲، تا دوشنبه هفته آینده وزش باد شدید تا خیلی شدید و توفان و گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان را خواهیم داشت.
این مسوول ادامه داد: در نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان وزش باد نسبتاً شدید تا شدید انتظار می‌رود و با توجه به جهت جریانات احتمال انتقال ذرات گرد و غبار به مناطق مرکزی و جنوبی استان وجود دارد.
وی اظهار کرد: شهروندان باید از تردد غیرضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان، در زمان غبارآلود شدن هوا و در ترددهای جاده‌ای و همچنین از عبور مرور در کنار ساختمان در حال ساخت و قدیمی به خاطر احتمال ریزش خودداری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۱
پس این اداره هواشناسی حواسش کجاست؟ چکار داره میکنه بادهاش اینقدر تند میرن؟
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت