پرسش معاون رئیس‌جمهور از مدعیان برگزاری رفراندوم  

معاون حقوقی رئیس‌جمهور از طیف سیاسی که حدود ۳۲ سال دولت را در اختیار داشته، پرسید که چرا حتی یکبار مطابق قانون اساسی و قانون عادی تقاضای برگزاری همه‌پرسی از طریق مجلس شورای اسلامی را نکرده است؟
کد خبر: ۱۱۷۳۶۰۲
|
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰ 02 May 2023
|
2594 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد دهقان روز سه شنبه در توییتر نوشت: عدم استفاده متعدد از همه پرسی الزاما نقطه ضعف جمهوری اسلامی نیست بلکه به این دلیل بوده است که ما از شیوه‌ها و سازوکارهای دیگری بهره برده ایم که این سازوکارها، قانونی و منبعث از خود قانون اساسی بوده است.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور ادامه پرسید طیف سیاسی که حدود ۳۲ سال دولت را در اختیار داشته است چرا حتی یکبار مطابق قانون اساسی و قانون عادی تقاضای برگزاری همه‌پرسی از طریق مجلس شورای اسلامی را نکرده اند؟

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار