آتش‌سوزی شدید در مدرسه درحال ساخت در فرانسه

بعدازظهر شنبه، ۱۵ آوریل، آتش سوزی مهیبی در کودکستان ژول-فری در منطقه مون-فرمِی در سن-سن-دونی فرانسه روی داد.
کد خبر: ۱۱۷۱۵۵۱
| |
3057 بازدید
آتش‌سوزی شدید در مدرسه درحال ساخت در فرانسه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این آتش سوزی، اواخر بعدازظهر شنبه در ساختمان این مدرسه روی داد و به سرعت، کل ساختمان را که از آلیاژ چوب و فلز و عایق کاه ساخته شده بود، فرا گرفت.

شهرداری اعلام کرد: این مدرسه در حال ساخت بود و قرار بود سپتامبر ۲۰۲۳ افتتاح شود. طبقه اول این ساختمان به مساحت ۱۱۰۰ متر مربع کاملا فروریخت و در شعله‌های آتش ویران شد.

این آتش سوزی که هنوز علتش مشخص نیست، تلفات جانی در پی نداشت و کارگران در تعطیلات آخر هفته بودند. حدود ۲۰۰ مامور آتش نشانی، شامگاه شنبه برای مهار آتش بسیج شدند.

وجود کپسول‌های گاز در این ساختمان، عملیات آن‌ها را پیچیده کرد. شاهدان عینی، تصاویری از این آتش سوزی و انفجار‌های مهیب در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشتند.

آتش نشانی پاریس از ساکنان این منطقه خواست از تردد در این منطقه خودداری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت