میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بورس سبز پوش شد

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۲هزار واحدی روبرو شد.
کد خبر: ۱۱۵۲۳۱۶
| |
4243 بازدید
بورس سبز پوش شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در جریان داد و ستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۶ میلیارد و ۲۵۰میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۳هزار و ۳۵۳ میلیارد تومان در بیش از ۳۲۸ هزار نوبت مورد داد و ستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۲ هزار و ۱۴۵ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۴۰۸هزار و ۳۴۸ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی بوعلی سینا، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی شد و در مقابل شرکت‌های معدنی و صنعتی گل گهر، نفت پارس و پتروشیمی پارس با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۵ میلیارد و ۱۰۸ میلیون ورقه به ارزش ۱۳۹ هزار و ۱۹ میلیارد تومان در ۸۲ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۸۲ واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸ هزار و ۶۳۶ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس و پویا زرکان آق دره شد و در مقابل شرکت‌های توزیع دارو پخش، بهمن دیزل و داروسازی دانا بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت