ادامه خیزش گردوغبار در اصفهان تا اواسط هفته

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان، کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان، ادامه خیزش گردوخاک تا نیمه هفته را در بیشتر مناطق منجربه کاهش دید و کیفیت هوا دانست و گفت: از فردا تا اواسط هفته شاهد نفوذ توده گردوخاک از کانونهای خارجی و منابع داخلی به هوای اصفهان خواهیم بود.
ابراهیم هنرمند افزود: در بیشتر مناطق بهویژه نیمه شمالی، شرقی و تا حدی مرکزی استان این وضعیت انتظار میرود؛ همچنین فردا شاهد نفوذ توده گردوغبار از کانونهای خارجی بهویژه کشور عراق به اصفهان خواهیم بود، اما در روزهای دوشنبه و سهشنبه به دلیل وزش باد با خیزش گردوخاک از کانونهای داخلی روبهرو میشویم.
وی گفت: همچنین هشدار نارنجی برای نیمهشرقی، مناطق شمال و مرکز استان صادر شده است و ورود موج ناپایداری در استان به دلیل نداشتن رطوبت منجر به گرد و خاک خواهد شد.


