ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیش از ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی در ایذه خاکستر شد

رئیس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ایذه از خاکستر شدن بیش از ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه نوترگی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۱۸۲۵۶
| |
6584 بازدید
بیش از ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی در ایذه خاکستر شد

به گزارش «تابناک»، احسان احمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: ظهر امروز چهارشنبه آتش در مزارع کشاورزی منطقه نوترگی در ایذه شعله‌ور شد و چند ناحیه از این مزارع دچار حریق شدند.

وی افزود: آتش نشانان این اداره پس از دریافت خبر آتش سوزی به محل حادثه اعزام شدند و با آتش نشانان به علت گسترده بودن آتش سوزی پس از چند ساعت آتش سوزی را مهار کردند.

احمدپور افزود: در پی این آتش سوزی بیش از ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه نوترگی در شهرستان ایذه طعمه حریق شد و علت این حادثه توسط کارشناسان این اداره در دست بررسی است.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز نیز مزارع کنار جاده ایذه به پیان به صورت عمد دچار آتش سوزی شدند که در پی این آتش سوزی بیش از ۳ هکتار از مزارع کشاورزی طعمه حریق شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا