ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کلاهبرداری با ترفند فروش ویژه نوروز

پلیس فتا نسبت به فعالیت مجزمان سایبری تحت عنوان فروش ویژه نوروز هشدار داد.
کد خبر: ۱۱۱۰۸۸۸
| |
4873 بازدید
کلاهبرداری با ترفند فروش ویژه نوروز
به گزارش «تابناک»؛ سرهنگ علی محمد رجبی در گفتگو با میزان گفت: با شروع عید نوروز، کلاهبرداران فضای مجازی با تبلیغات گسترده و حراج کالا‌های ارزان و طرح‌های وسوسه انگیز در شبکه‌های اجتماعی مختلف اقدام به کلاهبرداری و فریب شهروندان می‌کنند.

وی افزود: این افراد با بسترسازی برای جذب مشتری و جلب اعتماد افراد به سمت خود، اقدام به اجرای نقشه‌های مجرمانه خود می‌کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: هموطنان قبل از خرید از ارزانسرا‌های مجازی اقدام به شناسایی هویت و سایت یا کانال‌های عرضه محصولات کنند و در ادامه نسبت به خرید‌های خود وارد عمل شوند.

به گفته سرهنگ رجبی، افراد قبل از تحویل کالای خریداری شده از پرداخت هرگونه وجه خودداری کنند و پس از دریافت کالای خریداری شده و بررسی صحت و سلامت آن، اقدام به پرداخت هزینه کالا‌ها کنند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار