سردار داود معظمی گودرزی در این باره گفت: تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شدند مبالغی بصورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است. پس از اخذ اظهارات مالباختگان این پرونده موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا پایتخت مشخص شد قربانیان این پرونده عموما پس از بنزین زدن در نقاط مختلفی از پمپ بنزینهای تهران حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند و تعداد شکات این پرونده بیش از ۱۵۰ نفر است و همچنان نیز در حال افزایش است.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: در روند پیگیری پرونده پلیس به سرنخهای جدیدی رسید و مشخص شد متهم با ترفند استخدام به عنوان کارگر و متصدی پمپ بنزین فعالیت خود را پیش میبرد که با سرعت عمل پلیس شناسایی و پس از تشریفات قضایی در حالی که در یک پمپ بنزین در شمال تهران مشغول کپی کردن کارتهای شهروندان بود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
معظمی گودرزی با اشاره به مسئول سازی قانونی در خصوص سرقتهایی که به این شیوه و با سوءاستفاده از پوشش متصدیان پمپ بنزین صورت می گیرد به جایگاه داران هشدار داد: کسانی که در این حوزه فعالیت دارند بدانند مسئول سازی قانونی صورت می گیرد و مالکان جایگاه سوخت مطابق قانون باید در مقابل اموال به یغما رفته مردم پاسخگو باشند و مسئولیت هرگونه سوءاستفاده از کارتهای بانکی شهروندان از سوی کارکنان آنها بر عهده ی جایگاه داران است.
وی به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشته باشید به هیچ عنوان کارت بانکی خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهید و حتما عملیات بانکی و وارد کردن رمز را شخصا انجام دهید چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شما امکانپذیر نخواهد بود،همچنین می توانید در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با ما درمیان بگذارید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.