ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هلاکت عاملان شهادت دو تن از رزمندگان سپاه

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه ای از به هلاکت رسیدن شرور مسلح " مهراب شه‌بخش" و دو عامل دیگر شهادت رزمندگان این قرارگاه در اقدام عملیاتی موفق خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۶۱۶۳
| |
10484 بازدید
هلاکت عاملان شهادت دو تن از رزمندگان سپاه

به گزارش «تابناک» به نقل از سپاه نیوز، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی شهادت مظلومانه دو تن از رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه شهیدان "مهران شوری زاده و محسن کیخوایی" حین انجام ماموریت به دست اشرار مسلح و مزدور استکبار جهانی، با اشراف اطلاعاتی قرارگاه، رزمندگان اسلام در عملیاتی دقیق، عاملان این جنایت را به هلاکت رساندند.

این اطلاعیه افزوده است: در این عملیات غافلگیر کننده شرور معروف " مهراب شه بخش " و دو تن از همدستان و همراهان وی که در ناامن سازی و سلب آرامش مردم منطقه جنوب شرق کشور فعالیت می کردند، و در آخرین جنایت خود، دو تن از مدافعان امنیت میهن اسلامی را به شهادت رسانده بودند، مورد هدف قرار گرفتند و به هلاکت رسیدند.

بر اساس این گزارش، پاسداران رشید اسلام شهیدان"مهران شوری زاده و محسن کیخوایی" پنجم دی ماه سال جاری، حین انجام ماموریت توسط اشرار مسلح به شهادت رسیدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار