بازدید 7033
۵

ادعاهای عجیب با نام طب ایرانی

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه طب سنتی تقابل و تعارضی با واکسیناسیون ندارد، گفت: برخی صحبت‌هایی بر این اساس انجام می دهند که «ما اصلا فرزندمان را واکسن نزدیم و هیچ مشکلی هم نداشته است»؛ پاسخ این افراد این است که فرزندشان در چتر ایمنی عمومی که به سبب درصد بالای پوشش واکسیناسیون اتفاق افتاده، قرار گرفته که تاکنون بیمار نشده ولی اگر درصد ایمنی کاهش یابد بدون شک همه افراد با مشکل مواجه خواهند شد.
کد خبر: ۱۰۶۶۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۴ 29 July 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر نفیسه حسینی یکتا، با تاکید بر اینکه طب ایرانی با تزریق واکسن کرونا منافاتی ندارد، گفت: متاسفانه ادعاهای عجیبی را با نام طب ایرانی می‌شنویم، مدعیانی که خود را صاحب نظر این حوزه می‌دانند اقدام به اظهار نظر می‌کنند. آنچه که می‌توان با قطعیت گفت این است که نه تنها واکسیناسیون در تقابل و تعارض با اصول و مبانی طب ایرانی نیست بلکه سابقه روش‌هایی شبیه به واکسیناسیون که طبیعت بدن را وادار به تقویت می‌کرده و بدن را با میکروارگانیسم‌ها و عوامل بیماری‌زا آشنا می‌کرده است و استفاده از این روش‌ها در طب ایرانی و بومی ما به تاریخی قبل از تاریخ واکسیناسیون رسمی در دنیا باز می‌گردد.

وی افزود: بنابراین نه تنها واکسیناسیون با طب ایرانی در تعارض نیست بلکه بر اساس ردپایی که در منابع ما وجود دارد مدعی هستیم که مکتب طب ایرانی در این زمینه حرف‌هایی برای گفتن دارد و اتفافا مقالات این موضوع در مجلات معتبری هم به چاپ رسیده است. پس اینکه طب ایرانی با واکسیناسیون مخالفت دارد به هیچ وجه صحیح نیست.

حسینی یکتا تاکید کرد: اگر کرونا را هم در نظر نگیریم گاهی هم برخی صحبت‌هایی بر این اساس می‌کنند که «ما اصلا فرزندمان را واکسن نزدیم و هیچ مشکلی هم نداشته است»؛ پاسخ این افراد این است که فرزندشان در چتر ایمنی عمومی که به سبب درصد بالای پوشش واکسیناسیون اتفاق افتاده است قرار گرفتند که تاکنون بیمار نشدند ولی اگر درصد ایمنی کاهش یابد بدون شک همه افراد با مشکل مواجه خواهند شد.

این متخصص طب ایرانی درباره درمان کرونا، اظهار کرد: درمان قطعی این بیماری در طب رایج هم وجود ندارد. هر وقت ادعایی شد که یک روش درمانی در هر یک از مکاتب درمانی می‌تواند درمان قطعی کووید۱۹ باشد بدون شک باید به مسیر علمی این ادعا شک کرد. درمان قطعی وجود ندارد ولی روش‌های طب ایرانی می‌تواند در بهبود و پیشگیری کمک کننده باشد.

بنابراعلام کانال خبری وبدا، وی افزود: از شیوع همه‌گیری کرونا به گوشمان می‌رسید که افراد روش‌هایی را برای کمک به درمان کرونا مطرح می‌کردند و برخی هم روش‌هایی ارائه می‌دادند که می‌توانست آزمایش شود، مسیر بررسی این ادعاها به جز در کارآزمایی‌های بالینی قرار ندارد.

وی گفت: از ابتدای شیوع کرونا ۹۸ کارآزمایی بالینی درحوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های سنتی در مراکز دانشگاهی داشتیم و گزارش حدود ۵۵ عدد از آنها به دفتر ما رسیده است و تعدادی از آنها هم توانسته مجوز داروی گیاهی کمک کننده به درمان کرونا را از سازمان غذا و دارو بگیرد و ما جز این مسیر تحقیقاتی نداریم.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۵
طب ایرانی نداریم!! قرار نیست چرندیات را بنام طب ایرانی به خورد مردم بدهیم! مگر طب سنتی غربی داریم؟ در قرن ۲۱ هر حرفی و نظری باید از بوته آزمایش و کارآزمایی بالینی و آمار بیرون بیاید تا بتواند به بیماران کمک کند. اینکه الان نظرات هزار سال پیش را بیان کنیم باعث مضحکه عالم و ادم است.
آقای دکتر عزیزبعضی غیر مسئولانه درامور پزشگی وارد میشوند وکسی جلودار آنها نیست مثل همان آقایی که فرمود روغن بنفشه علاج کرونااست وعده ای نیز از او پشتیبانی میکردند.الان حرف اول را در مورد معالجه هرنوع بیماری را طب جدیدوروز میزند
بنده پیشنهاد می کنم در خصوص طب سنتی یا ایرانی تحقیقات لازم به عمل آید. در صورتیکه این تحقیقات به نتیجه مطلوب رسید خبر آن را در اخبار صدا و سیما به گوش ملت برسانند و یک هماهنگی (زمانی) با مردم داشته باشند تا کل ملت با مصرف آن داروی سنتی در یک محدوده زمانی ویروس منحوس را از میان ببرند.
از روغن بنفشه چه خبر؟
اصولا جایگاه شناخت از باکتری و ویروس در کجای طب سنتی وجود دارد که این طب بخواهد در مورد آن نظر بدهد؟
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان