بازدید 12003
عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی مطرح کرد

تعرفه گذاری پلکانی، مهم‌ترین راهکار جلوگیری از خاموشی‌ها/ مصرف ما بیشتر از میانگین جهانی است/ تعرفه مصرف برق خانه‌های لاکچری تغییر کند

محمدنژاد گفت: دلیل اصلی خاموشی‌هایی که اکنون با آن مواجهیم، کمبود تولید برق به میزان تقاضاست؛ در نتیجه صرفه جویی، فعال سازی نیروگاه‌های صنایع مختلف، رعایت پیک‌های مصرفی و نصب کنتور هوشمند از راهکار‌های کاهش خاموشی‌ها محسوب می‌شود.
کد خبر: ۱۰۶۳۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸ 13 July 2021
تعرفه گذاری پلکانی مهم‌ترین راهکار جلوگیری از خاموشی‌ها/ مصرف ما بیش‌تر از میانگین جهانی است/ تعرفه مصرفی برق خانه‌های لاکچری تغییر کند

به گزارش تابناک اقتصادی؛ تعرفه گذاری‌های نادرست در مصرف انرژی، سبب توزیع ناعادلانه یارانه‌های انرژی شده و مشترکان و صنایع با مصرف بیشتر انرژی یارانه بیشتری را دریافت می‌کنند، در حالی که با تعرفه گذاری صحیح به روش پلکانی افزایشی یا IBT که در بسیاری از کشور‌های توسعه یافته اجرا می‌شود، می‌توان صرفه جویی قابل توجهی را مشابه کشور‌هایی که این سیاست را پیاده کرده‌اند داشته باشیم و در نتیجه کمبود برق‌هایی که اخیرا با آن مواجهیم، دیگر در کشور نداشته باشیم و حتی امکان صادرات برق و ایجاد منابع پایدار برای کشور را فراهم کنیم. در این باره با پرویز محمدنژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس به گفتگو پرداختیم.
 
پرویز محمدنژاد نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون انرژی درباره خاموشی و کمبود اخیر برق در گفتگو با خبرنگار تابناک اقتصادی عنوان کرد: دلیل اصلی خاموشی‌هایی که اکنون با آن مواجهیم کمبود تولید برق به میزان تقاضاست و این خاموشی‌ها به اندازه‌ی تفاوت تولید و مصرف هست، هرچند مسائلی در مدیریت تقاضا نیز وجود دارد.

وی با بیان دلایل مختلف ایجاد قطعی‌های برق، افزود: ابتدا اینکه در سال پیش‌رو تولید نیروگاه برق آبی کمتر از نصف تولید در سال گذشته است. دیگر اینکه در سال ۹۹ حدود ۵۸ هزار مگاوات تولید برق داشتیم که پیک مصرف ما نیز به همین اندازه بود و اکنون در سال ۱۴۰۰ پیک مصرف ما به شصت و سه هزار مگاوات رسیده است، وقتی با بحران کمبود برق روبرو شویم چاره‌ای جز خاموشی نیست، لذا با وجود کمبود برق، خاموشی داریم، اما باید تا جای امکان آن را کاهش داد.
 
تعرفه گذاری پلکانی مهم‌ترین راهکار جلوگیری از خاموشی‌ها/ مصرف ما بیش‌تر از میانگین جهانی است/ تعرفه مصرفی برق خانه‌های لاکچری تغییر کند
 

راهکارهای کاهش خاموشی‌ها

 
این عضو کمیسیون انرژی درباره راهکار چگونگی کاهش خاموشی‌ها، تاکید کرد: اولاً باید همه‌ی ژنراتور‌ها در سطوح مختلف با میزان تولید مختلف تحت عنوان خود تأمین، وارد مدار شوند. صنایع بزرگ معمولاً خود دارای نیروگاه هستند، این نیروگاه‌ها باید با توان کامل با هدف تولید برق بیشتر وارد مدار شود.
 
راهکار دوم، خاموشی‌های زمان پیک است، که یکی مربوط به ظهر و یک پیک مربوط به غروب است، که ضروریست ادارات و سازمان‌های دارای مصرف در زمان پیک، مدار برق اصلی خود را خاموش کرده و پیک‌ها را بطور جدی رعایت نمایند.
 
وی با گله‌مندی از مصرف بیشینه کشور، افزود: این خوب نیست که مصرف ما بیش‌تر از میانگین جهانی است و ما حداقل باید در حد میانگین جهانی مصرف کنیم، لذا راهکار سوم این است که از مردم بخواهیم ۱۰ درصد از مصرف خود را کاهش داده (که بالتبع یک عدد قابل ملاحظه‌ای در شبکه ایجاد خواهد شد) و صرفه جویی کنند، تا برق مصرفی که برای انواع مصارف همچون: تلفن، سرمایش و گرمایش، آسانسور و آب خوردن و ... استفاده می‌شود و اگر برق برود همه‌ی این‌ها مختل خواهد شد، دائمی باشد.
 
محمدنژاد با بیان مهمترین راهکار جلوگیری از خاموشی‌ها، اظهار داشت: راهکار چهارم و مهم‌ترین موضوع، بحث مدیریت مصرف و الگوی مصرف است که وزارت نیرو مکلف است که یک الگوی مصرف کامل را تعریف کند و آن تعریف الگوی مصرف به صورت پلکانی است. خانه‌های لاکچری که از برق خانگی خود برای استخر و جکوزی خود استفاده می‌کنند، این‌ها را مدنظر قرار داده و بایستی تعرفه مصرفی برق برای چنین افراد پرمصرفی بسیار بالاتر باشد.
 
وی در ادامه، افزود: مورد پنجم نصب کنتور‌های هوشمند در معرض دید است، خصوصا خانه‌های با سطح وسیع و روشنایی‌های گسترده و مصارف غیرمتعارف این‌ها باید کنتور‌های هوشمند نصب کنند. کنتور‌های هوشمند قابلیت کنترل از راه دور را دارد و اگر چنانچه مصرف برق از حد معمول عبور کند به طور خودکار قطع خواهد شد.
 
محمدنژاد با اشاره به اهمیت کاهش تلفات برق، توضیح داد: مورد آخر نیز کاهش تلفات شبکه است، که بخشی زیادی از انرژی ما به این شکل هدر می‌رود. شبکه‌های غیراستاندارد بایستی استاندارد شود. هر چه افزایش بار شبکه داشته باشیم، تأسیسات برقی مثل ترانس، کابل و سایر اتصالات آسیب می‌بینند و خاموشی مضاعفی ایجاد می‌کند.
 
وی در خاتمه، افزود: این‌ها قایل پیش‌بینی است و با تأمین و اصلاح شبکه‌هایی که در مناطق مختلف شهری یا روستایی هستند، قابل رفع است و اصلاح شبکه‌های انتقال و شبکه‌های توزیع می‌تواند بخشی از انرژی را برای تامین برق مردم، فراهم کند. این‌ها همه در حوزه‌ی مدیریت مصرف است که متأسفانه موفق نبوده‌ایم، اما تلاش بر این است که این را موضوع را سریع اصلاح کنیم.
 
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۳
چه کسی گفته میانگین ما بیشتر از میانگین جهانیست. مگر اشکال در میزان مصرف وسائل باشد که آنهم مسئولش مردم نیستند. اظهار نظر های بدون پشتوانه بدترین روش مدیریت است
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
حرف بیخوده مصرف ما از میانگین جهانی کمتره .میخوان برق رو گرون کنن.بزن تو اینترنت میبینی کمتره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
یک سری نماینده رفتند داخل که راه حل همه چیز را در گران کردن آن می دانند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
جالبه نمیاد بگه واکسن زدن ما یا سطح درآمد مردم یا کاهش نرخ تورم و هزار مورد دیگه هم بالاتر از الگوی جهانیه.
حاجی هر موقع همه برنامه های دولت با الگوی جهانی سازگار شد اون موقع از مقایسه جهانی حرف بزن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد برق کشور در شبکه توزیع کهنه و فرسوده
که به موقع و درستی
تعمیرات و بهسازی نشده است
تلف می گردد
چرا دولتها از انجام وظایف مهم نگاهداری سرمایه های زیر بنایی برق و اب و جاده های کشور
کوتاهی میکنند ؟
و تنها زورشان به مردم فلکزده می رسد و بس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
برق را که مردم مصرف نمی کنند ؛ لوازم برقی مصرف می کنند
. ؛ که تکنولوژی تولید آنها برای 50 سال پیش است
ناشناس
| Switzerland |
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
دولت آقای روحانی اعتماد ملی را نسبت به مسئولین از میان برده است . الان معلوم شد برق صادر میشد. همچنین دولت خودش در تولید رمز ارزها سهم بزرگی داره چون نیاز به درآمد داره. دوم اینکه مصرف برق با تجهیزاتی که دست مردم است و فرسوده و غیر استاندارد معلومه که مصرف میره بالا. پس در هر حال سو مدیریت باعث این بحران شده نه مردم.
وقتی مردم را به اسم حمایت از تولید داخل وادار به استفاده از وسایل و تولیدات بی‌کیفیت داخلی می کنید که مصرفشان بیش از مشابه خارجی است، دیگر اشاره و مقایسه میانگین مصرف مسخره است!!! مصرف لامپ، یخچال، اتو، ماشین لباسشویی و خارجی و داخلی را مقایسه کنید؟؟؟ چرا مردم را آچمز میکنید و آخرش همه چی را بر سر مردم خراب میکنید؟؟؟ مثلاً مصرف بنزین خودروی داخلی با خارجی را چرا مقایسه نمی‌کنید؟؟؟ چرا کسی در رسانه ها از حقوق مصرف کننده دفاع نمیکند و این موارد را محاسبه نمیکند و کم لطفی و مغالطه مسیولین را روشن نمیکند؟؟؟!!! چرا ....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
جواب
مصرف ما بیشتر از میانگین جهانی است
اکثریت ما هنوز فرهنگ و اخلاق استفاده صحیح از منابع انرژی و غذایی را رعایت نمی کنیم

مشکل از آنجا شروع شد که الگوهای جامعه یعنی مسئولان و افراد معروف به سمت اشرافی گری رفتند

فعلا همینی هست که هست .
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
بزرگوار اکثریت ما یعنی چه کسانی؟
اگر منظور خودتان و خانواده تان است که هیچ و وگرنه لطفا لطفا یاد بیگرید ، از طرف دیگران صحبت نکیند
شما درست میفرمایی مصرف ما بیش از متوسط جهانی است دریافتی دستمزدها چطور ؟ خیلی پایین تر از متوسط جهانی ، سرانه فضای سبز ، متوسط فلاکت ، متوسط برخورداری از رفاه اجتماعی ، متوسط بهداشت و .... و در ضمن جزوا کشورهای ثروتمند دنیا هم هستیم
جناب نماینده خسته نباشید
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
احسنت.هر زمان همه شاخص ها کشور ما مثل تمام دنیا شد سرانه مصرف انرزی هم خودش درست می شود چون سرانه مصرف انرزی خودش عامل نیست بلکه معلول است
نمی دانم چرا همیشه در مصرف یا گرفتن مالیات ما را با جهان مقایسه میکنند ولی در مورد حقوق یا ازادهای فردی یا بهداشت ما با هیچ کشوری مقایسه نمیشویم
میدونی قیمت یه لامپ کم مصرف چنده ؟؟
یایک یخچال باسطح انرژی A
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
خیر. چنده؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
گران است آقا گران
امیدوارم میزان مصرف برق مجلس هم مشخص شود و پول مصرف برق مجلس را از خود نمایندگان بگیرند البته با قیمت جهانی
وقتی کسی که ثروتمند است
و هم عوارض نوسازی منزل و سالیانه اتومبیلش را میدهد
و مالیات بر درامد و حقوق و شرکت و کارخانه اش را میدهد
چرا باید پول اب و گاز و برقش را گرانتر بپردازند ؟
اگر جرات و توان و لیاقت دارید
جلوی اختلاس های چند هرار میلیارد تومانی
و رانت های چندین هزار میلیارد تومن
و رشوه ها و کمیسیون های متعدد و چند هزار میلیاردی
و پولهای چند ده میلیارد دلاری که کاسبان تحریم میخورند
و میلیاردها دلاری که برای کشورهای منطقه هزینه می کنید را بگیرید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۴
بله باید با اختلاس ها و رانت های به ناحق هم حتما برخورد گردد. اما اگر یک ثروتمند بیش از کوپن خود مصرف میکند باید هزینه آن را آزاد بپردازد. حتی با این وجود حق اسراف کردن ندارد
دوباره شروع شد. مصرف ما از میانگین جهانی بیشتره!!! مرغ پخته قدقد می کنه با شنیدن این حرف ها. خیلی از کشور ها کل زندگی شون با برق هست . شما قیمت برق رو ۱۰۰ برابر هم‌ بکنید مشکلتون که ناشی از بی کفایتی است حل نمیشه.
با سلام
اظهار نظر های بی پشتوانه علمی و بدون در نظر گرفتن اآمار متوسط مصرف کشورها توسط مسئولین و نمایندگان مردم جای بسی تاسف است. اتفاقا میزان برق مصرفی در بسیاری از جاهای این کشور مناسب است. یکی از اشکالات اصلی هدر رفت تولید برق در شبکه فرسوده انتقال برق می باشد . این میزان هدر رفت مقدار قابل توجهی می باشد که متاسفانه در تعمیر و نوسازی آن اهتمام لازم توسط وزارت نیرو صورت نگرفته و بار کم کاری دولت در این خصوص بر دوش مردم افتاده است.
نوسازی و به سازی و ایجاد نیروگاه های جدید نیز از جمله کم کاری های دولتها در طول زمان پس از انقلاب می باشد
باباجان! عموجان! دایی جان! شما که میگید از لاکچریها بیشتر پول بگیرند، مگر نمی فهمید آن لاکچرها پولش را از بیت المال و از جیب مردم در خواهند آورد؟ ساختار اقتصاد و فرهنگ شما فاسد شده که به این بدبختی گرفتاریم! باید هم پول بیشتر از آنها بگیرید و هم در صورت عدم رعایت الگوی مصرف خدمات، اعم از برق و آب و گازشان را قطع کنید. اگر عرضه دارید و واقعا قصدتان برقراری عدالت است باید این کار را بکنید وگرنه هر چقدر هم گران کنید آنها پولش را از جیب مردم میپردازند!
بر اساس امار موجود مصرف برق در کشور از بسیاری از کشورها مثل امریکا و المان کمتر است اگر سرمایه گذاری به میزان برق هسته ای
در بخش نیروگاه خورشیدی و بادی انجام میشد ما الان کمبودی نداشتیم
کاری ندلربرای هر خانواده ای سقف تعیین کنید بیشتر مصرف کردن یسه ازاد
واردات را آزاد کنید ما بتوانیم وسایلی که خارجی ها استفاده میکنند ما هم بخریم و با آنها مقایسه شویم نه یخچال اشغال ساختی اسمش گذاشتی یخچال و با آنها مقایسه میکنی یکی از اقوام یخچال آمریکایی ۳۰ ساله داره و هنوز از بهترینهای تولید داخل مصرف برقش کمتر است
ر، افزود: این خوب نیست که مصرف ما بیش‌تر از میانگین جهانی است و ما حداقل باید در حد میانگین جهانی مصرف کنیم، 
آقای نماینده مستند حرف بزن میزان مصرف برق طبق آمارهای جهانی کمتر از میانگین جهانی است
الگو مصرف در وسایل سرمایشی بیشترین مصرف برق دارد که به سمت کولر گازی در همه جا دیده می شود همه ادارات بانک ها مغازه ها و منازل البته در مناطق گرمسیری توقع استفاده کولر آبی نیست ولی در مناطق معتدل و سردسیر واقعا الگوی اشتباه هست تا کمبود برق داریم و کولرهای آبی هم استاندارد بشه که هم نیاز به آب کمتر و هزینه نگهداری و مصرف برق کمتر
اول که مصرف ما یک سوم کمتر از کشورهای مشابهه مثل ترکیه
دوما وقتی خونه و وسایل برقی رو با تکنولوژی 1320 شمسی میسازید میچپونید به ما ما چیکار باید بکنیم هم از اینور داغ بشیم او از اونور
عجب گیری کردیما
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
حسنت
خانه‌های لاکچری که از برق خانگی خود برای استخر و جکوزی خود استفاده می‌کنند، این‌ها را مدنظر قرار داده و بایستی تعرفه مصرفی برق برای چنین افراد پرمصرفی بسیار بالاتر باشد. : علی کریمی کاری کرد قبض لاکچری ها بالاتر بره
پاسخ ها
رضا
| Germany |
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
این بنده خدا لابد ندیده استخر و جکوزی ما جز چند لامپ ال ای دی برقی مصرف نمی کند گرمایش ان در زمستان هم از حرارت مرکزی گاز سوز است که به واسطه عایق بندی عالی بسیار کم است
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
اخوی یخچال ارج 40 سال پیش محله های فقیر هم اندازه یک استخر علی کریمی مصرف داره تنها فرقش این هست علی کریمی داره بدهید آن فقیر ندارد
ابتدا باید وسایل برقی استاندارد بین المللی داشته باشند و بعد فرهنگ درست مصرف ترویج شود .دارندگان خانه های لاکچری حق ندارند بیشتر از مصرف سرانه مجاز استفاده کنند در غیر این صورت عین عدالت است که برایشان تعرفه آزاد حساب شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
مصرف ماهیانه رو گذاشتن 150 کیلووات کولز اب وجند تا لامپ وتلویزیون ویخچال حداقل 500 تا تو تابستون مصرف میکنه اگه کولر گازی باشه حدود 1000 کیلووات مصرف میکنه.
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
احسنت اول شما وسایل بهینه روز دنیا با قیمت آمازون نه 1000 درصد تعرفه به مردم بدهید بعد ادعای افزایش قیمت بکنید این عین واقیت است
مرد حسابی خونه های مردم پنجره دوجداره نداره اکثرشون.همین باعث کلی اتلاف انرژیه.کولرهای با عمر۲۰سال میدونی چقد اتلاف انرژی داره.معلوم مصرفمون از دنیا بدتره همونطور که اوضاع اقتصاد و بهداشت و .. از دنیا بدتره.البته دوستی میگفت من دیدم توی اروپا ۲۴ساعت یهویی برق قطع میشه اما فرزندشون اونوره
باید این مقدار پلکانی به نحوی سنگین باشه که حتی متمول ترین این آدمها نتونن از پس پول برق بر بیان ...
مثلا اگه پول قبضشون بیا 200 میلیون تومن در ماه ، میخوان چیکار کنن ؟!!
باید اونقدر بالا باشه که حتی نتونن از جیب ملت بکشن بیرون ...
باید مالیات بر روی خانه های مولتی میلیاردی به نحوی باشه که همه یک حد متوسط رو رعایت کنند ..
هر کسی هم میخواد از ایران بره ، بسلامت ... فقط تا 10 سال بهش اجازه بازگشتش رو ندن ( اگه اقامت جای دیگه رو گرفت و تابعیت ایرانیش رو هم باطل کنند ) ...
اینجوری ارزش پاسپورت ایران اقلا برای اونایی که توی مملکت میمونن بالا تر میره و بهشون سالی 3 روز اجازه بدن بیان و فوری خارج بشن ..
من جای آقای رئیسی بشم ، اولین کار مهم اینه که تابعیت ایرانی کسانی که تابعیت و اقامت و پاسپورت کشور دیگه ای رو دارن باطل میکنم و تا 10 سال نمیذارم بیان ایران ..
تا سه ماه بهشون میشه فرصت داد تا تابعیت کشورهایی رو که هستند رو باطل کنند و الا ممنوع الورود میشن ...
برای خودروهای لاکچری و میلیونی هم همینطور ..
مثلا یه ماشین سه میلیاردی باید سالی 1 میلیارد مالیات بده ..
اگر هم نداد ، ماشینشو جلو چشماش پرس کنند ..
تمام

ممنونم
پاسخ ها
سید حمید
| Singapore |
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۴
داداش گلم انگار خودت هم کشور دوست و برادر ترکیه به سر میبری .نفست از جای ولرم میاد .نه ؟
دقت کنید که هر جور سوبسید یا یارانه، نهایتا سر از جیب مرفهین و صادر کننده در میارند. اگر اینا نباشند نه تولید کننده می‌تونه چیزی تولید کنه نه صادر کننده می‌تونه چیزی صادر کنن. در واقع اینا بخشی از دستمزده که از منابع مملکت پرداخت میشه. هنر اقتصاد و صنعت اینه که منابع طبیعی رو بصورت مساوی بین مردم تقسیم کنه و ضمن تامین خودش صادرات هم داشته باشه.
کاری به درستی حرفاش ندارم
ولی مدیریتی که همش دست تو جیب مردم کردن هست هدف رفع مشکل نیست بلکه ممکنه از افزایش مشکل هم استقبال کنه تا درآمدش بیشتر بشه
مثال عینی ماده 100 شهرداری
پس همه دعواها سرلحاف ملانصرالدین است
ایران از اکثر کشورها میانگین مصرف پائین برق را دارد. ول مشکل شما میزان مصرف بالای برق نیست که در همه زمینه ها ملت ایران را متهم به پر مصرفی می کنید! مشکل شما همیشه پیدا بهانه ای برای بالا بردن قیمت برق است! این اشتهای شما سیری ناپذیر است و وقتی قیمت را بالا می برید بعد از مدتی دوباره همین بهانه ها را برای افزایش مجدد قیمت سر هم می کنید!
اینکه مقامات و مسئولان نالایق باعث کاهش شدید ارزش پول کشور شدند و قیمت دلار را بصورت افسانه ای بالا بردند و در پی آن قیمت تمام کالاها را آنچنان بالا بردید که ملت را به خاک سیاه نشاندید تقصیر مردم نیست!
تا وقتی شماها در رأس کارید منوال همین خواهد بود و امور کج همچنان راست وانمود خواهد شد!
جناب عضور كميسيون انرژي لطفا" آدرس اشتباه به مردم ندهيد .قرن21است و مردم آگاهتر از آنند كه شما فكر كنيد:
حداكثر مصرف جهاني مربوط به نروژ است به اراء هر نفر 23210كيلووات ساعت
براي هر ايراني 3072كيلووات ساعت
متوسط جهاني3081كيلووات ساعت
كمترين مصرف تركيه با 3013كيلووات ساعت به ازاء هر نفر
بهترین روش دوره غاره نشینی و عصر حجر است تا مسئولین از خواب بیدار شوند مسئولین تازه از خواب بیدار شده اند یاد اصحاب کهف گرامی باد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
بازم اجاره غار ازت می گیرند
با سلام و عرض خدا قوت به همه عزیزان خدمتگذار به مملکت و مردم بخصوص دست اندرکاران سایت . پیشنهاد میشود اداره برق به جای گران کردن قیمت برق کنتور اتوماتیک برای پر مصرفها بگذارد تا میزان معین برق قطع گردد . خیلیها پول باد اورده دارن حاضرن مصرف صد خانوار را داشته باشن و پولش را نیز پرداخت کنن . برای رعایت عدالت یک میزان برق باید به همه داده شود . مطمعنا قطع برق نیز بمراتب کمتر خواهد بود . در کشورهای دیگر مصرف برق سکه ای هست با پرداخت سکه برق تا مبلغ معین داده میشود پس از ان قطع میشود از جمله کشور انگلیس
۱.‌ دلیل مصرف پایین سرانه ما استفاده از گاز است در صورتی که کشورهای با سرانه بالا دنیا فقط از برق (سرمایش و گرمایش و...) استفاده میکنند. بنابراین سرانه ما بالاست
۲. راه حل شناساییخانه باکتری نیست فقط راه حل افزایش قیمت پلکانی
اینهابهانه است برای گران کردن برق .وای به حال ما.
الان نردبانیه؟
آقاجان میتونی ما بخاطر این شبکه های فرسوده و قدیمی توزیع برق چند درصد اتلاف اریم؟ ت. برو شبکه ب ب رو بهینه کن خودش درست میشه داش گلم ، تا کمبود داریم از جیب مردم مایه نگذارید لطفاً
اصلا به غیر از گران کردن و فشار به مردم شماها راهکار دیگه ای بلد هستید؟
کل یارانه های پرداختی (پنهان و غیر پنهان) کشور را حساب کنید(حتی آن روستایی که از اب رودخانه ای که متعلق به کل مردم است استفاده می کند و سرمایه داری که از معادن استفاده می کند) سپس بر 80 میلیون نفر تقسم کنید برای هر فرد یک حساب یارانه باز کنید و سهم ان را داخل کارت شارژ کنید و هرچه بیشتر ز آن استفاده کرد به نرخ آزاد حساب کنید کسی ممکن است سهم یارانه خودش را برای مصرف بنزین استفاده کند دیگری برداشت اب از رودخانه و چاه دیگر برای گرم کردن آب استخر ... تا زمانی کارت یارانه ان شارژ دارد یارانه ای و مابقی آزاد حساب شود
آخه قبض دوماهه برق یه آپارتمان متوسط به خاطر کولر گازی 600 هزار تومان شده این یعنی ارزونی ؟ یا اینکه باید با بادبزن خودمونا خنک کنیم ؟
اولا" ، مصرف سرانه برق ایرانیان از مصرف سرانه جهانی کمتر است ! دوما" ، به دلیل محدودیت و عدم واردات لوازم خانگی با تکنولوژی روز که مصرف برق آن کمتر است ، خودتان مردم را مجبور به استفاده از لوازم خانگی با تکنولوژی منسوخ شده کرده اید ! سوما" ، اگر به قبض برق از ابتدا سال ۱۴۰۰ تاکنون نگاه کنید بالغ بر ۴۰ درصد افزایش قیمت برق انجام شده است !
آخه از کدوم مصرف حرف می زنی؟ متوسط مصرف مردم ایران از ترکیه هم کمتره...
مصرف خانگی ما قطعا از میانگین جهانی پایین تره ولی چرا نمیرن سراغ صنایعی مثل فولاد با حاشیه سود بیش از ۳۰ درصد و مصرف برق ارزان که همه جای دنیا با حاشیه سود حداکثر ۳ درصد باید توسط خود کارخانه برق تامین بشه یعنی خودش نیروگاه بزنه
چراصورت مسئله راپاک می کتید،گناه عدم مدیریت صحیح وتشخیص نیازجامعه رابه گردن مردم می اندازیدوخودراتبرئه می کنیدوراه حل راکم مصرف کردن مردم میدانیدونه قصورخویش
مصرف ما خیلی کمتر از میانگیم جهانی است در ثانی کشور ما در نمنطقه گرم است این باعث میشه مصرف برق یسشتر بشه
. پرت شبکه برق تو ایران خیلی بالا است که شرکت برق اونم به حساب مشتری میزاره . شرکت برق پول ترانسهای سر کوچه ها هم از خونه ها میگیره درصورتی که باید مجانی بده
اقایون خودشون تو خونه های سازمانی هستند و همه چی به حساب حکومت میاد برای همین هیچ دلسوزی برای مردم ندارند
با سلام

پیشنهاد میکنم برای کنترل مصرف برق، سیاست گذاری و آموزش بر روی کولرهای گازی بیشتر شود. در تلویزیون و همچنین دیگر رسانه ها بر تنظیم دمای مناسب آموزش داده شود (یعنی بر روی چه دمایی تنظیم شود). به نظرم خیلی در مصرف برق موثر است
بهترین روش مدیریت برق در ایران این است مثل کارت بنزین کارتی تهیه شود و به کنتور خانگی وصل شود و ماهانه هر خانوار بر اساس اون استفاده کنند و بیشر از اون به کارت کسی شارژ نشود البته طوری باشد که همه امور یک خانواده در نظر گرفته شود مثلا ماهانه 500 کیلوات و سالانه 6000 کیلوات نه اینکه بعضی ها ماهانه مصرف نجومی چند میلیونی بعضی ها در حد 20 الی 80 هزارتومان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۶
آفرین پیشنهاد خوبی است ولی فکر نمی کنی همون کسانی را که قرار است تصمیم بگیرند در خانه های لاکچری زندگی می کنند و به ضررشان است؟ ضمن اینکه آیا تضمینی وجود دارد که بازگشت مبلغ آن به جیب نجومی
بگیران نرود و مصرف خدمات عمومی و مردم شود؟
یعنی قبل از آن باید حساب و کتاب کشور و موضوع شفافیت در کشور حل شود
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل