صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اولین گفتگوی وزرای خارجه امارات و رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه امارات در یک تماس تلفنی با همتای صهیونیستی خود درباره "همکاری دوجانبه" گفتگو کرد.
کد خبر: ۱۰۵۸۰۳۹
| |
5833 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از رویترز، عبدالله بن زاید، وزیر خارجه امارات در این تماس تلفنی با یائیر لاپید، همتای اسرائیلی خود در مورد همکاری‌های دو جانبه گفتگو کرد.

در پی این تماس لاپید در توئیتی نوشت: "خوشحالم که امشب با عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات صحبت کردم و مشتاقانه منتظر همکاری با وی برای ایجاد روابط گرم و بی نظیر دو جانبه هستم که به نفع ملتهای ما و کل خاورمیانه است. "

بن زاید نیز به لاپید انتصاب در سمت وزیر خارجه دولت جدید اسرائیل را تبریک گفته و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

روز دوشنبه وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای تشکیل دولت جدید را به نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی و نخست وزیر دوره‌ای پس از او تبریک گفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار