میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعلام آمادگی آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی آموزش و پرورش درباره چگونگی رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارسی که بازگشایی شدند خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۱۶۵۹
| |
18106 بازدید
|
۷
اعلام آمادگی آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس

به گزارش  تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محسن بیگی مدیر کل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره چگونگی رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارسی که بازگشایی شدند، گفت: با توجه به شیوه‌نامه‌های بهداشتی که وزارت بهداشت برای بازگشایی شهریور مدارس در نظر گرفته شده بود عمل خواهیم کرد و تنها تفاوت در این دوره درباره برنامه‌های بهداشتی در نظر گرفتن تراکم افراد در کلاس‌های درس است که حداقل ۱۰ نفر خواهد بود.

او ادامه داد: در مدارس سازوکارهایی برای نظارت بر حسن اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی در نظر گرفته شده است و کارهای آن را هم در تمامی استان‌ها انجام دادیم.

محسن‌بیگی در پاسخ به این پرسش که خانواده‌ها و دانش‌آموزان چنانچه شرایطی مغایر با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس را مشاهده کردند، چطور می‌توانند آن را منعکس کنند، گفت: در تمام استان‌ها ادارات کل ارزیابی عملکرد حضور دارند علاوه بر آن امکان انعکاس شکایات و نقطه نظرات به مدیران مدارس وجود دارد.

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این‌که برای بازگشایی محدود مدارس آمادگی کامل وجود دارد، افزود: خانواده‌ها در روند ایاب و ذهاب فرزندان خود هم همراهی لازم را داشته باشند تا مشکلی وجود نداشته باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
حداقل ۱۰ نفر یا حداکثر؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
تا ریشه کنی این بیماری کمتر خانواده ایی حاضر میشه فرزندش رو بفرسته مدرسه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
مدرسه قشنگ ما در روستای نزدیک تهران باز است روحیه دانش آموزان و معلمان و کادر آموزشی عالی خبری از ناراحتی اعصاب و استرس خدا را شکر وجود نداره و بچه ها بیشتر از قبل به مدرسه علاقه مند شدند.
خدایا شکرت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
خجالت هم خوب چیزیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
کلاً دوماه که بیشتر از مدارس باقی نمونده. چه اصراری به بازگشایی دارین؟ چرا همه کارهاتون سعی و خطا و ضرر زدن به مردمه؟ چرا برای تصمیمی که میگیرین فکر نمیکنین؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
یک کلام هم از مادر عروس شنیدیم . نه که خیلی بهداشت رعایت میشه . از دو متری سرویس بهداشتی مدارس نمیشه رد بشی . صد رحمت به دستشویی های بین راهی . این فقط یک موردش . و حالا با وجود کرونا .......
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
حرفاتو فقط خودت باور می کنی. حتی خودتم باور نداری اجرا و رعایت پروتکلی در کاره.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات