تکذیب استفاده از مازوت در نیروگاههای تهران

به گزارش «تابناک»، محسن طرزطلب در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به صحبت های اخیر سازمان محیط زیست در خصوص مازوت سوزی نیروگاه های تهران، اظهار کرد: در استان تهران به هیچ عنوان از سوخت مازوت استفاده نشده و نخواهد شد و شاید صحبت هایی که در مورد مازوت سوزی می شود مربوط به صنایع غیر نیروگاهی باشد.
وی افزود: در استان تهران و در شهرستان های تهران نیروگاهی وجود ندارد که مازوت سوز باشد و تنها دو نیروگاه بعثت و منتظر القائم این قابلیت را دارند که تا کنون بخش مازوت سوز این دو نیروگاه ها مورد استفاده قرار نگرفته است.
مدیر عامل شرکت برق حرارتی با اشاره به نیروگاه ری نیز گفت: این نیروگاه به طور کامل گازی است و اگر گاز وجود نداشته باشد از گازوئیل استفاده خواهد کرد و به هیچ عنوان مازوت در این نیروگاه استفاده نمی شود.
طرزطلب با تاکید بر اینکه مشکل چندانی برای تامین گاز نیروگاه ها وجود ندارد، تصریح کرد: احتمال وجود خاموشی در تهران بستگی به میزان مصرف گاز در کشور دارد هرچه هوا سردتر شود احتمال مصرف گاز بیشتر خواهد شد و ما با مشکلاتی برای تامین سوخت نیروگاه ها مواجه می شویم.
تنها چیزی که برای دولت اهمیت نداره سلامتی مردمه
بفرمایید این آشغالی که ما میکشیم تو ریه مون چیه پس !
یه مشت مسئول بی مسئولیت که فقط بلدند حرف صد من یه غاز بزنن و همدیگه رو تکذیب کنند!
خب الان مدارس تعطیه ، رفت و آمدذ از 9 شب بسیار کمه !
باز آلودگی هوا این بار هم مال بنزینه ماشین هاست ؟؟؟
بعد تو شهر کوچک این قدر ماشین داریم که اصلا این آلودگی رو ایجاد کنند ؟؟





