واریز وجه فروش سهام عدالت برای ۳.۱ میلیون نفر

مدیر امور ناشران شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: بیش از ۳ میلیون و ۹۵۵ هزار نفر سفارش فروش سهام عدالت خود را تکمیل کردند که از این میزان ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار نفر وجه خود را دریافت کرده‌اند .
کد خبر: ۱۰۱۴۰۴۳
| |
2515 بازدید

به گزارش بورس تابناک، مریم شاه‌حسینی مدیر امور ناشران شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در مورد این که تا کنون چند شرکت سرمایه‌گذاری استانی در بورس پذیرش شده و چند نماد قابل معامله شده است؟، اظهار داشت: در حال حاضر 29 شرکت سرمایه‌گذاری استانی در بورس اوراق بهادار تهران درج شده‌اند و زمینه معاملات 15 شرکت سرمایه‌گذاری استانی در بورس تهران فراهم شده است.

مدیر امور ناشران شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در برابر این پرسش که سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم، مالک چه می‌شوند و آیا می توانند کل سهامشان را به فروش برسانند؟، گفت: سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده‌اند، مالک سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی خود می‌شوند و در حال حاضر می توانند 60 درصد از سهام خود را به فروش برسانند.

شاه‌حسینی در مورد وضعیت فروش سهام عدالت سهامداران نیز اظهار داشت: بیش از 3 میلیون و 955 هزار نفر سفارش فروش سهام عدالت خود را تکمیل کردند که از این میزان 3 میلیون و 102  هزار نفر وجه خود را دریافت کرده‌اند و بقیه در فرآیند فروش قرار دارند.

 
منبع: خبرگزاری دانشجو
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت