۲۵ هزار نفر از معلمان حق التدریسی جذب می‌شوند

نماینده مردم اراک در مجلس به نقل از وزیر آموزش و پرورش خبر از جذب ۲۵ هزار نفر از معلمان حق التدریسی، پیش دبستانی و نهضت سواد آموزی در آموزش و پرورش تا قبل از شروع سال تحصیلی داد.
کد خبر: ۹۹۵۵۸۹
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷ 09 August 2020
|
6190 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمد حسن آصفری با اشاره به جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس با حضور وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: بنده از وزیر آموزش و پرورش پیرو تجمعاتی که معلمان در مقابل مجلس داشتند سوال کردم که علت تاخیر در جذب و تعیین تکلیف معلمین حق التدریسی، پیش دبستانی و نهضتی‌ها چیست. ایشان نیز امروز در جلسه کمیسیون آموزش حاضر شده و به سوال بنده پاسخ دادند.

وی در ادامه اظهار کرد: بر اساس گفته آقای وزیر تا شروع سال تحصیلی ۲۵ هزار نفر از معلمین حق التدریسی جذب آموزش و پرورش خواهند شد و ۲۷ هزار نفر دیگر نیز از معلمانی که مشمول ماده ۲۸ قانون می‌شوند را جذب شده و به دانشگاه فرهنگیان رفته و آموزش‌های لازم را دیده تا جذب آموزش و پرورش شوند.

نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: آقای وزیر قول دادند تا پایان برنامه ششم ۵۰ هزار نفر دیگر از معلمان باقی مانده حق التدریسی، پیش دبستانی و نهضتی‌ها را در آموزش و پرورش جذب کنند تا امنیت شغلی برای معلمان ایجاد شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت