میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت قابل فروش شد

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ایران گفت: ۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت قابل فروش شد.
کد خبر: ۹۹۲۷۳۱
| |
18963 بازدید
۳۰ درصد دیگر از سهام عدالت قابل فروش شد
به گزارش تابناک به نقل از صدا و سیما ، آقای حسن قالیباف اصل افزود: براساس آیین نامه سهام عدالت که امروز نهایی شد و برای ابلاغ به مراجع ذیربط به امضای اعضای شورای عالی بورس رسید، مقرر شد کسانی که روش مستقیم را در آزاد سازی سهام عدالت انتخاب کردند بتوانند بعد از عید غدیرخم علاوه بر ۳۰ درصد قبلی، برای ۳۰ درصد دیگر و در مجموع ۶۰ درصد، حق فروش داشته باشند.

رییس سازمان بورس گفت: در روش غیرمستقیم آزاد سازی سهام عدالت که شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در آن دخیل هستند، پذیرش این شرکت‌ها از اواسط مرداد در بورس تهران آغاز می‌شود و آن‌ها نیز بعد از عید غدیر می‌توانند در مجموع ۶۰ درصد سهام خود را به فروش برسانند.

وی همچنین اظهار داشت: در جلسه امروز مقرر شد سهام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی بازار گردانی شود تا قیمت آن‌ها کمتر از ۹۸ درصد خالص ارزش دارایی‌های شرکت‌های سرمایه گذاری در بورس یا همان (NAV) نباشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت