اوضاع برای سفر زیارتی به عراق مناسب نیست

«ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی در بغداد روز پنجشنبه در توییتی نوشت که با توجه به بحران کرونا، در مقطع کنونی شرایط برای سفرهای زیارتی عتبات عالیات عراق مناسب نیست.
کد خبر: ۹۸۴۰۳۹
| |
12810 بازدید
اوضاع برای سفر زیارتی به عراق مناسب نیست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مسجدی همچنین به دیدار جداگانه امروز خود با وزیران امور خارجه و بهداشت و محیط زیست عراق اشاره کرد و نوشت که وزرای عراقی وعده همکاری همه جانبه دادند.

وی افزود: در این دیدارها بازگشایی تدریجی مرزها برای مبادلات تجاری دو روز در هفته، مجوز ورود کارکنان ایرانی با هماهنگی وزارت بهداشت عراق و اجرایی کردن توافقات راهبردی رؤسای دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت