صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با دستور رییس ستاد جهاد توامندسازی محرومین شکل میگیرد

تشکیل ستادخدمت‌رسانی‌ شبانه‌روزی‌ به‌ مدافعان‌سلامت

دکتر محسن رضایی، رییس ستاد جهاد توامندسازی محرومین طی حکمی، مدیرعامل این ستاد و ۱۱۰ خیریه همکار در سراسر کشور را مامور تشکیل ستادی شبانه روزی برای یاری رسانی به بیمارستان ها و کادر درمانی کشور کرد.
کد خبر: ۹۶۷۶۱۲
| |
10126 بازدید

تشکیل ستادخدمت‌رسانی‌ شبانه‌روزی‌ به‌ مدافعان‌سلامت

 

به گزارش تابناک به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، متن نامه دکتر محسن رضایی، بدین شرح است:

جناب آقای رستمی مدیر عامل ستاد جهاد توانمندسازی محرومان کشور

سلام علیکم
ضمن تبریک سال نو وعید بزرگ مبعث و در آستانه ماه شعبان المعظم، از جنابعالی و قاطبه یکصد و ده خیریه عضو ستاد درسراسر کشور که از نخستین روزهای هجوم ویروس کرونا به یاری هموطنان عزیز شتافتید، سپاسگزاری می‌کنم.
با توجه به طولانی شدن دوران مبارزه با ویروس کرونا و نگرانی مردم در این خصوص و لزوم سرعت بخشیدن به اقدامات جاری خیریه ها، و با هدف هماهنگی بیشتر، ضروری است نسبت به تشکیل یک ستاد شبانه روزی در تهران اقدام نمایید و از طریق آقایان دکتر امیدوار رضایی و دکتر روح الامینی خدمات لازم را به بیمارستانها و مراکز درمانی کشور برسانید. بدیهی است دستورالعمل های ستاد ملی مبارزه با کرونا و هماهنگی با نمایندگان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، باید دقیقا رعایت شود.
فرصت را مغتنم شمرده و دیگر بار از تلاش های ایثارگرانه، کادر پزشکی درمانی کشور اعم از پزشکان و پرستاران و سایر فداکاران این حوزه و نیز از اعضای داوطلب ستاد جهاد توانمندسازی تشکر می کنم.
محسن رضایی

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات