میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محکومیت مدیرکل سابق ارشاد به خاطر مدرک جعلی

مدیر روابط عمومی بازرسی کل استان قزوین از صدور رأی محکومیت کیفری مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خبر داد.
کد خبر: ۹۵۷۲۷۲
| |
792324 بازدید
|
۲

محکومیت مدیرکل سابق ارشاد به خاطر مدرک جعلی

 

به گزارش تابناک، احمد ریاضی در گفتگو با مهر اظهار کرد: در پی استقرار بازرس این سازمان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در اوایل سال جاری و با تحقیقات جامع صورت گرفته مشخص شد مدرک تحصیلی لیسانس مدیر کل وقت جعلی است.

وی افزود: پس از تنظیم و ارسال گزارش مربوطه به مرجع قضائی، متهم بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شد و در نهایت پس از صدور کیفرخواست مربوطه و بررسی در دادگاه بدوی و تجدیدنظر، سید مهدی حسینی به مجازات «حبس و نیز جبران خسارت وارده به دولت» محکوم شد.

ریاضی یادآور شد: بازرسی کل استان با تمام توان و ظرفیت خود در راستای مبارزه با فساد خواهد کوشید و از هیچ گونه تلاشی در این راستا دریغ نخواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
با مدرک دیپلم شدن مدیر کل استان و هزاران دکتر و ارشد از بهترین دانشگاههای کشور، بیکار هستند. واقعا شایسته سالاری در این کشور غوغا میکنه
ناشناس
|
Canada
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
هر چه بگندد نمکش ...
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات