کیف ۴۹۰ میلیونی در تبریز به صاحبش رسید

رییس بازرسی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی از بازگرداندن کیف ۴۹۰ میلیونی در تبریز به صاحبش خبر داد.
کد خبر: ۹۵۴۶۳۴
| |
9315 بازدید
|
۲
کیف ۴۹۰ میلیونی در تبریز به صاحبش رسید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ اکبر رحیمی در این رابطه اظهار کرد: رئیس کلانتری ۲۳ باسمنج تبریز «سرگرد درکاهه» و معاون کلانتری «سروان ابراهیم‌زاده» حین گشت زنی در شهرک خاوران به یک بسته نایلون سفید رنگ در داخل جوی مشکوک شده و بعد از بررسی یک کیف حاوی تعدادی دسته چک، کارت بانکی و گواهی سپرده سرمایه گزاری از بانک‌های متعدد را کشف کردند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان، وی با بیان این که ارزش اموال پیدا شده بیش از ۴۹ میلیارد ریال است، افزود: احساس مسئولیت این ماموران وظیفه شناس کلانتری ۲۳ باسمنج، آرامش را به خانواده این شهروند باز گرداند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
مبلغش چقدره آخر ؟
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
49 میلیارد ریال می شود 4900 ملیون تومان نه 490 ملیون تومان!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت