صندوق طلا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لبنان از آلمان، انگلیس و اسپانیا درخواست کمک مالی کرد

نخست‌وزیر مستعفی و رئیس دولت موقت لبنان برای حمایت از واردات کشورش از آلمان، انگلیس و اسپانیا درخواست کمک مالی کرد.
کد خبر: ۹۴۲۲۹۴
| |
3578 بازدید

نخست‌وزیر مستعفی و رئیس دولت موقت لبنان برای حمایت از واردات کشورش از آلمان، انگلیس و اسپانیا درخواست کمک مالی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، سعد حریری، نخست وزیر مستعفی لبنان که در حال حاضر ریاست دولت موقت کشورش را برعهده دارد درخواست‌هایی را به آلمان، انگلیس و اسپانیا برای حمایت از واردات لبنان و عبور از بحران سیاسی و معیشتی این کشور ارسال کرد.

درخواست کمک مالی سعد حریری شامل درخواست از آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس و پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا می‌شود.

سعد حریری در این درخواست‌ها از کشورهای مذکور خواسته است که برای تأمین مالی واردات کالاهای ضروری به لبنان کمک کنند.

طبق اعلام دفتر رسانه‌ای سعد حریری، وی همچنین جمعه از کشورهای "دوست" خواسته است برای تأمین مالی واردات کالاهای ضروری به لبنان کمک کنند.

طبق این گزارش، این درخواست نیز برای عربستان، فرانسه، روسیه، ترکیه، آمریکا، چین و مصر فرستاده شده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات