صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش ایران خودرو به خبر احداث پايگاه توليدي در تركيه

هيچ گونه مذاكره‌اي براي راه‌اندازي پايگاه توليدي محصولات ايران‌خودرو در كشور تركيه صورت نگرفته است.
کد خبر: ۹۳۴۲۱۵
| |
6730 بازدید
واکنش ایران خودرو به خبر احداث پايگاه توليدي در تركيه
 

هيچ گونه مذاكره‌اي براي راه‌اندازي پايگاه توليدي محصولات ايران‌خودرو در كشور تركيه صورت نگرفته است.

به گزارش «تابناک»، پيرو انتشار خبري مبني بر مذاكره مديران ايران خودرو براي راه اندازي سايت توليدي محصولات در كشور تركيه در برخي سايت‌هاي خبري و شبكه‌هاي اجتماعي فضاي مجازي، پايگاه اطلاع رساني ايران خودرو در اطلاعيه‌اي اين خبر را تكذيب كرد.

برمبناي اين گزارش،‌ در خبر منتشر شده ادعا شده كه مذاكرات اوليه براي احداث كارخانه توليد محصولات ايران‌خودرو در تركيه صورت گرفته، در صورتي كه هيچ گونه ديدار و يا مذاكره‌اي توسط مديران ارشد ايران خودرو با مقامات تركيه‌اي صورت نگرفته است.

با توجه به تلاطم های متعددی که صنعت خودرو پشت سرگذاشته است، ضروری است رسانه‌ها از هرگونه شایعه پراکنی پرهیز نمایند و قبل از انتشار چنين اخباري، از صحت و سقم آن  از مراجع رسمي اخبار ايران خودرو، اطمينان حاصل كنند تا خبرهاي واقعي و صحيح به جامعه اطلاع رساني شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار