ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پاسخ حاتمی به ادعای نقش ایران در حمله به آرامکو

امیر حاتمی در حاشیه جلسه هیئت هرگونه نقش ایران در حمله به تاسیسات نفتی عربستان را رد کرد.
کد خبر: ۹۲۴۵۶۷
| |
11000 بازدید
امیر حاتمی در حاشیه جلسه هیئت هرگونه نقش ایران در حمله به تاسیسات نفتی عربستان را رد کرد.

به گزارش تسنیم امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در مورد حملات نیرو‌های یمنی به تاسیسات نفتی آرامکو ضمن رد اظهارات برخی در مورد نقشه ایران در این عملیات گفت: موضوع بسیار روشن است یک درگیری بین دو کشور اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: یک طرف درگیری یمنی‌ها هستند که به صراحت اعلام کردنداین کار را انجام داده‌اند. منطق کار هم روشن است که کشوری که سالیان سال تحت حملات شدید بوده و تعداد زیادی تلفات داده و همین طور در اثر محاصره‌ای که او را کردند کاملا وضعیت مشخص است به لحاظ نظامی حدود دو سال قبل نیز یمنی‌ها چنین عملیاتی را انجام داده بودند و به یک فرودگاه در امارات حمله کرده بودند و موشک با برد ۱۲۰۰ کیلومتر شلیک کرده بودند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟