صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
وزیر آموزش و پرورش خبر داد

وارد‌شدن خسارت به ۵۳۸‌مدرسه خوزستان بر اثر سیل

کد خبر: ۸۹۰۲۵۴
| |
3812 بازدید

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۵۳۸ مدرسه بر اثر سیل در نقاط مختلف خوزستان آسیب دیدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از اهواز، سید محمد بطحایی امروز نشست ستاد بحران جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به وارد شدن خسارت به زیرساخت‌های آموزشی در خوزستان در پی سیلاب، اظهار کرد: ۵۳۸ مدرسه بر اثر سیل در نقاط مختلف خوزستان آسیب دیدند.

وی عنوان کرد: این مدارس آسیب دیده در تابستان امسال بازسازی خواهند شد تا دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید با مشکل مواجه نشوند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون ۲ هزار و ۴۰۸ خانوار سیل‌زده در ۲۰۷ مدرسه استان خوزستان اسکان داده شدند و تا زمانی که نیاز باشد، مدارس برای اسکان مردم سیل زده استفاده خواهد شد.

بطحایی عنوان کرد: بسته‌های آموزشی و بهداشتی در میان دانش‌آموزان سیل‌زده استان خوزستان توزیع داده خواهد شد.

وی اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش برای جبران خسارت‌های وارد شده به دانش‌آموزان در پی سیلاب، در تامین پوشاک و کتاب آنها همکاری خواهد کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات