صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پیام آیت‌الله مکارم برای شهادت جمعی از پاسداران

کد خبر: ۸۷۸۵۳۵
| |
3591 بازدید

آیت الله مکارم شیرازی در پیامی شهادت تعدادی از حافظان امنیت در سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت و اعلام کرد: به یقین آن ها به رحمت الهی رسیدند و در جوار پروردگار زنده‌اند و جانیان تبهکار به کیفر جنایت خود در دنیا و آخرت خواهند رسید.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از قم، در پیام تسلیت آیت الله مکارم شیرازی آمده است: جنایت وحشیانه گروهی از ددمنشان تکفیری که موجب شهادت جمعی از عزیزان ما شد و جمع دیگری را مجروح ساخت، مایه تأسف شدید گردید.

در ادامه این پیام آمده است: به یقین آن ها به رحمت الهی رسیدند و در جوار پروردگار زنده‌اند و جانیان تبهکار به کیفر جنایت خود در دنیا و آخرت خواهند رسید.

در پیام این مرجع تقلید تأکید شده است: اینجانب شهادت این عزیزان را به مردم کشورمان مخصوصا به سپاهیان عزیز و خاصه به خانواده های محترم آن ها صمیمانه تسلیت می گویم. علو درجات این عزیزان و بهبود کامل مجروحان و صبر و اجر بازماندگان را از خداوند بزرگ مسألت دارم.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات