میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار بمب در پیشاور پاکستان

کد خبر: ۸۶۶۶۵۹
| |
3610 بازدید
انفجار بمب در پیشاور پاکستان

پلیس ایالت خیبرپختونخوا در شمالغرب پاکستان صبح شنبه اعلام کرد:انفجار بمب جاسازی شده در یک دستگاه خودرو در شهر پیشاور مرکز این ایالت، به زخمی شدن حداقل چهار تن منجر شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مقامات پلیس پیشاور اعلام کرد: این انفجار در منطقه «کالی باری» این شهر به وقوع پیوست.

شبکه های خبری پاکستان با انعکاس تصاویر زنده از محل وقع انفجار گزارش دادند: این انفجار باعث وارد شدن خسارت به فروشگاه ها و چند باب منزل مسکونی در محل حادثه شده است.

پس از وقوع انفجار، پلیس، نیروهای امنیتی و نیروهای امدادی در محل حادثه حضور یافته و پس از انتقال مجروحان به بیمارستان، بررسی بیشتر در خصوص این حادثه آغاز شده است.

تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت