میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کانادا مدیر مالی هواوی را آزاد کرد

دادگاهی در کانادا روز چهارشنبه مدیر ارشد مالی شرکت چینی هواوی را به قید وثیقه آزاد کرد.
کد خبر: ۸۶۰۰۲۶
| |
4955 بازدید
دادگاهی در کانادا روز چهارشنبه مدیر ارشد مالی شرکت چینی هواوی را به قید وثیقه آزاد کرد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته بود که اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌ها حاکی از آن بود که منگ وانژو، مدیر ارشد مالی شرکت چینی هواوی در شهر ونکوور کانادا به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا دستگیر و بازداشت شده است.

مقامات امنیتی کانادا پس از دستگیری و بازداشت مدیر ارشد مالی هواوی اعلام کردند که وی در دور زدن تحریم‌های اقتصادی و تجاری ایالات متحده علیه ایران و به طور کلی نقض تحریم‌های امریکا دست داشته و به همین اتهام تحویل مقامات امنیتی مربوطه در ایالات متحده آمریکا داده خواهد شد.

رویترز نوشت حالا تازه‌ترین اخبار و گزارش‌ها نشان می‌دهد که دادگاهی در شهر ونکوور بریتیش کلمبیای کانادا با قید وثیقه‌ای به ارزش ۷.۵ میلیون دلار و پایبندی به چند شرط دیگر همچون پابند الکترونیکی، منگ وانژو را که در تاریخ اول دسامبر ۲۰۱۸ دستگیر و بازداشت شده بود، آزاد کرده است تا دولت این کشور در خصوص استرداد وی به آمریکا تجدیدنظر و تصمیم گیری کند.

منگ وانگ ژو که سمت مدیریت ارشد مالی هواوی را برعهده دارد، دختر موسس و بنیان‌گذار این شرکت رن نژنگ فی نیز هست.

پس از دستگیری وی، سفارت چین در کانادا به این خبر به شدت واکنش نشان داد و از دولت کانادا درخواست کرد که هرچه سریع‌تر وی را آزاد کند.

تحلیلگران پیشتر هم برآورد کرده بودند که این موضوع در صورتی که حل نشود، می‌تواند به جرقه‌ای برای شعله ور شدن آتش جنگ تجاری و تنش‌های سیاسی میان چین و آمریکا تبدیل شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت