صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امید ام‌جی به خودروهای برقی

کد خبر: ۸۵۸۶۳۵
| |
2477 بازدید

شرکت خودروسازی ام‌جی موتور از نخستین کراس‌اوور برقی خود پرده‌برداری کرده است و همچنین بنا دارد تا این خودرو را ابتدا در اروپا و چین به فروش برساند.

این خودرو تما‌م‌برقی قادر خواهد بود در راستای استاندارد‌های اروپایی ۳۳۵ کیلومتر را با هر بار شارژ بپیماید. براساس اعلام مقامات این شرکت انتظار می‌رود که این خودرو در برخی از کشورهای اروپایی از جمله بریتانیا در نیمه اول سال ۲۰۱۹ وارد بازار شود. هنوز مشخص نیست که این کراس‌اوور در کدام کشورهای اروپایی عرضه خواهد شد.

قرار است این خودرو در چند کشور اروپایی از جمله بریتانیا، بلژیک، فرانسه، اسپانیا و آلمان ظرف دو ماه آتی آزمایش شود. با توجه به افزایش محصولات کراس‌اوور ام‌جی و استقبال از این محصولات در چین در ۹ ماه نخست سال ۲۰۱۸ فروش جهانی محصولات این خودروساز ۸۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

منبع: دنیای اقتصاد
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟