میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هاتگرام و تلگرام طلایی تا آخر آذر بسته می‌شود

کد خبر: ۸۵۵۶۳۴
| |
4863 بازدید
|
۱

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به اینکه هاتگرام و تلگرام طلایی واسطه تلگرام است، می‌گوید این دو تا آخر آذر بسته می‌شود.

احمد سالک کاشانی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت گفت: طبق زمان‌بندی اعلامی از سوی شورای عالی فضای مجازی، هاتگرام و تلگرام طلایی تا آخر آذر بسته می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: هاتگرام و تلگرام طلایی واسطه تلگرام است.

راه بستن تلگرام، بستن هاتگرام و تلگرام طلایی است

وی با اشاره به امکان تحت نظر داشتن دیتای مبادله‌شده در هاتگرام و تلگرام طلایی از سوی دستگاه امنیتی داخل کشور، توضیح داد: این مباحث در کمیته امنیت ملی شورای عالی فضای مجازی مورد بحث قرار گرفت که چگونه باید با این پدیده برخورد شود؛ نظرات مختلفی مطرح و نهایتا نتیجه بر این شد که تلگرام بسته شود و راه بستن آن هم بستن هاتگرام و تلگرام طلایی است.

نایب رییس فراکسیون روحانیت مجلس گفت: زمان اعلامی دبیر شورای عالی فضای مجازی برای این امر تا آخر آذر ماه بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
صد در صد موافقم ! جلوی ضرر رو هر جا بگیرید منفعته از قدیم گفتند ...
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات