صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح گرجستان برای مقابله با قاچاق پول به ایران

کد خبر: ۸۴۲۱۸۲
| |
8117 بازدید

سرویس امنیت دولتی گرجستان اعلام کرد که طی عملیات ویژه ای، با فعالیت غیر قانونی تعدادی از شهروندان ایرانی مقیم این کشور برخورد کرد و جلوی انتقال ارز از سوی این افراد به ایران را گرفت.

به گزارش ایرنا، پایگاه خبری «آپسنی»روز پنجشنبه به نقل از سرویس امنیت دولتی گرجستان، افزود: مامورین نهاد مبارزه با فساد اقتصادی سرویس امنیت دولتی و مرکز ضد تروریستی گرجستان در این عملیات مشترک از فعالیت اقتصادی غیر قانونی و مشروعیت بخشیدن به درآمدهای نامشروع شهروندان ایرانی جلوگیری کردند.

بنا به این گزارش، نهادهای امنیتی گرجستان در چند ماه اخیر برای شناسایی عاملان حواله غیر قانونی از گرجستان به ایران ، مشغول انجام بازرسی های محرمانه بودند.

این گزارش افزود: عاملان حواله غیر قانونی در خارج از سیستم بانکی، ارز از گرجستان به ایران منتقل می کردند و در رابطه با این فعالیت نامشروع درآمد کلان بدست می آوردند .

در جریان بازرسی های مامورین امنیتی در دفتر و منازل شهروندان ایرانی در تفلیس مبالغ کلانی پول نقد و ترمینال بانکی ساخت ایران کشف و مصادره شده است.

تحقیقات سرویس امنیت دولتی گرجستان برای شناسایی سایر عاملان این گونه فعالیت های اقتصادی غیر قانونی ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار