صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موضع ترکیه درمورد پرونده خاشقجی

کد خبر: ۸۴۱۷۴۵
| |
4038 بازدید

فارس نوشت: مشاور رئیس جمهوری ترکیه چهارشنبه شب اعلام کرد که کشورش برای کشف حقیقت در ارتباط با پرونده «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار و منتقد دولت سعودی همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

آقای «یاسین اوکتای»، مشاور رجب طیب اردوغان بار دیگر به مسئله ناپدید شدن خاشقچی در ترکیه واکنش نشان داد و گفت: «ما در کشف حقیقت پرونده خاشقچی هرگز با هیچ کسی مذاکره و با چانه زنی نخواهیم کرد؛ حتی اگر این کار هزینه زیادی برای ما داشته باشد».

مشاور رئیس جمهوری ترکیه افزود: «معتقدیم که کشورهای دیگر در پرونده خاشقچی دخالتی نداشته‌اند ولی آنچه پیداست این است که عربستان سعودی تنها کشوری است که در این مسئله دست دارد».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟