میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستور ویژه روحانی به سیل‌زدگان شمال کشور

رئیس‌جمهور به وزرای کشور و بهداشت دستور بسیج امکانات برای کمک به سیل‌زدگان شمال کشور داد.
کد خبر: ۸۴۰۴۶۹
| |
2392 بازدید

رئیس‌جمهور به وزرای کشور و بهداشت دستور بسیج امکانات برای کمک به سیل‌زدگان شمال کشور داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور پس از اخد گزارش از آخرین وضعیت سیل دو روز گذشته در استان‌های شمالی کشور، به وزیر کشور دستور داد تمام امکانات لازم در سطح استان‌های سیل‌زده و نیز استان‌های همجوار برای کمک فوری به سیل‌زدگان شمال کشور بسیج شود.

وی همچنین با اشاره به اطلاعات کارشناسی در حوزه هواشناسی مبنی بر احتمال بارش‌های انبوه و مکرر در ماه‌های آینده، آمادگی کلیه دستگاه‌های ذی‌ربط و تمهید پیش‌ بینی‌های لازم را در جهت به حداقل رساندن خسارات ضروری دانست.

بر این اساس، آمادگی و هماهنگی کامل نیروهای امدادی، هلال احمر و اورژانس نیز مورد تاکید قرار گرفت.

رئیس جمهور همچنین به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد هم‌زمان تمام امکانات مراکز درمانی برای مداوای سریع آسیب‌دیدگان از سیل به‌کار گرفته شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات