صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری یک عضو شورای شهر شیراز

کد خبر: ۸۳۷۷۶۴
| |
5775 بازدید
دستگیری یک عضو شورای شهر شیراز

یک عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز گفت: مهدی حاجتی عضو این شورا عصر پنجشنبه به دلیل حمایت از بهاییان بازداشت شد.

قاسم مقیمی شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بازداشت این عضو شورای شهر در ارتباط با اتهام حمایت از بهاییان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: شورای اسلامی شهر شیراز جلسه ای فوق العاده برای شامگاه پنجشنبه در همین ارتباط برنامه ریزی کرده است.

حاجتی پیش از این با انتشار توئیتی از 2 تن از فعالان فرقه ضاله بهاییت که هفته گذشته در شیراز دستگیر شدند، حمایت کرده بود.

مهدی حاجتی متولد 1358 از فعالان سیاسی اصلاح طلب، نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک و عضو کمیسیون حقوق شهروندی دوره پنجم شورای شهر شیراز است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار