«زلمای خلیل‌زاد» مشاور پامپئو در امور افغانستان شد

کد خبر: ۸۳۱۰۳۶
| |
4093 بازدید
«زلمای خلیل‌زاد» مشاور پامپئو در امور افغانستان شد

سفیر اسبق آمریکا در افغانستان و سازمان ملل به عنوان مشاور وزارت خارجه و نماینده آمریکا در روند صلح افغانستان منصوب شده است.

به گزارش فارس، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه تایید کرد که «زلمای خلیل‌زاد» دیپلمات افغانستانی‌ الاصل آمریکا به عنوان مسئول پیشبرد مذاکرات صلح افغانستان منصوب شده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پامپئو که در مسیر سفر به پاکستان با خبرنگاران حاضر در هواپیما صحبت می‌کرد، گفت: «خلیل‌زاد برای کمک به ما در روند مصالحه به وزارت خارجه می‌پیوندد تا بیاید و نفر پیشروی وزارت خارجه برای این هدف باشد.»

خلیل‌زاد که در دولت «جورج بوش» سفیر آمریکا در افغانستان و پس از آن نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد بود، در افغانستان بزرگ شده و سپس در جریان برنامه‌های تبادل دانش‌آموز به آمریکا رفته است. او در کتابش با عنوان «فرستاده»، اظهارات ضدایرانی گسترده‌ای مطرح کرده و عمدتا هم مواضع تندی علیه ایران دارد.

انتشار شایعه انتصاب خلیل‌زاد در روزهای گذشته انتقادات گسترده‌ای را در افغانستان به همراه داشته است. منتقدان افغانستانی این تصمیم ترامپ خلیل‌زاد را به داشتن گرایشات قومیت‌گرایانه متهم کرده و می‌گویند حضور وی در روند مذاکرات صلح افغانستان چراغ سبزی برای پیشروی بیش از پیش طالبان است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت