میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۹ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی گُم شد

کد خبر: ۸۲۳۷۷۳
| |
10980 بازدید
|

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این که سرنوشت ۹ میلیارد دلار ارزی که با نرخ دولتی داده شده است مشخص نیست گفت: شفاف سازی اولین گام برای جلوگیری از رانت با ارز ۴۲۰۰ تومانی است.

به گزارش تسنیم عزت الله یوسفیان ملا عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه نظارت برای اختصاص ارز 4200 تومانی به شرکت ها برای واردات کالاهای اساسی گفت: اولین گامی که باید در این بخش برداشته شود همانند همه موارد مبارزه با مفاسد اقتصادی، شفافیت است. یعنی هیچ دلیلی ندارد کسی ارزی را برای واردات گندم یا کالاهای ضروری مانند دارو گرفته باشد و محرمانه باشد.

وی افزود: در حال حاضر منشا اکثر اتفاقاتی که در کشور می افتد، به خصوص وام هایی که گرفته شده و معوق شدند و پرداخت نشدند به خاطر پنهان کاری بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به اختصاص 11 میلیارد دلار ارز دولتی اشاره کرد و اظهار داشت: از این مقدار تنها 2 و نیم میلیارد دلار افشا شده و متاسفانه مشخص نیست نزدیک به 9 میلیارد دلار چه شده است.

وی متذکر شد: اگر تاکنون موفق نشدیم تا ارز را تک نرخی کنیم، به خاطر کالاهای ضروری بوده است. تک نرخی کردن ارز یعنی رها کردن ارز در بازار تا با گردش مالی و اقتصادی در کشور قیمت خودش را بیابد. در حال حاضر ارز به 8 الی 9 هزار تومان رسیده در این صورت با این ارز نمی توان برنج و گندم از خارج از کشور خریداری کرد و امکان زندگی برای مردم نیست و دولت ناگزیر است برای دارو یا کالای اساسی، ارز را با قیمت پایین تری ارائه دهد.

یوسفیان ملا با بیان اینکه میزان مصرف کالاهای ضروری در کشور کاملا مشخص است، گفت: مصرف گندم در کشور بین 11 تا 11 و نیم میلیون تن در سال است و 2.5 تا 2 میلیون و 700 هزار تن مصرف برنج سالانه است. ما 2 میلیون تن تولید برنج داریم و 700 هزار تن کسری داریم اگر ارز را دقیقا به همین اندازه اختصاص دهند، دیگر برای قاچاقچی منفعتی وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: میزان مصرف دارو نیز مشخص است و بیماران خاص مشخص هستند و اگر به تعداد مورد نیاز دارو، ارز را اختصاص دهند و این مقدار و شرکت وارد کننده را افشا کنند، تکلیف مردم مشخص می شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۴۷
DJBOBO
|
United Kingdom
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
هر دم از این باغ بری میرسد
alireza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
إإإإإإإإإإإإ
لولو برد.
لولوئه دلار هاي بچه رو كجا بردي؟هااااان؟
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
چه بخور بخوری شده
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
دکل گم شد کسی صداش در نیامد. اینکه ارزه
payam
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
چرا مشحص نميكنيد ارز 4200 توماني به چه ارگاني داده شده
ارشاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
متاسفانه کشور ایران حتی اگر تحریم ها هم برداشته شوند اوضاع همین طور می مونه
آمریکا و غرب را بهانه نکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
از ترس تورم بیشتر پا در آورده و به کاندا یا مالزی و سنگاپور رفته
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
۹ میلیارد ارز دولتی که گم شده رو میشه پیدا کرد، ولی ۹ میلیارد ارز دولتی که خودشو زده به گم شدن نه
Jjj
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
اگه گم نشده بود جای تعجب داشت
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
دقیقا!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
در زمانی که مردم اینچنین شرمنده اهل و عیال هستند یک عده نورچشمی رانت خواری کنند.
خیلی خباثت میخواد در مملکتی که شهید حججی ها برای حفظ امنیت کشور و دفاع از نوامیس وطن در راه رضای الهی از خانه و کاشانه و همسر و فرزند چشم پوشی میکنند و در کشوری غریب به شهادت میرسند یک عده این چنین با معیشت و امنیت مردم بازی کنند.

اون دسته از افرادی که اینچنین دزدی هایی را مستقیم و غیرمستقیم انجام میدهند لایق بدترین و دردناک ترین مجازات الهی هستند.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات