چرا باید چلغوز بخوریم؟

کد خبر: ۸۲۲۸۸۲
|
۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶ 06 August 2018
|
2412 بازدید

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه چلغوز حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی و ویتامین Aو E است، گفت: افرادی که تخمه چلغوز می‌خورند کمتر گرفتار بیماری‌های قلب و عروق می‌شوند.

به گزارش فارس،‌ مرتضی صفوی در ارتباط با خواص تغذیه‌ای چلغوز اظهار داشت: چلغوز یکی از مغز‌دانه‌ها به شمار رفته که مشابه سایر مغزدانه‌ها همچون پسته و فندق خواص تغذیه‌ای دارد.البته این مغزدانه در همه جای کشور آشنا نیست و بیشتر در شهرهای استان خراسان مورد معروف است و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه چلغوز حاوی ویتامین E، K و مقداری ویتامین A است، افزود: این مغزدانه نوعی آنتی‌اکسیدان قوی به شمار رفته و از ویژگی‌های خاص آن این بوده که اسید چرب غیراشباع با یک باند مضاعف است و همچون روغن زیتون بوده و برای سلامت قلب مفید است.

این متخصص تغذیه ادامه داد:‌افرادی که دارای چربی خون بالا، تری‌گلسیرین و فشار‌خون بالا هستند، مصرف مغزدانه چلغوز کمک‌کننده سیستم عروقی و جریان گردش خون آنها است. بنابر این مصرف آن توصیه می‌شود.

صفوی با اشاره به اینکه این مغزدانه طبع گرمی دارد، عنوان کرد: مصرف چلغوز برای افراد انرژی‌زا بوده و سبب پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های متابولیکی و برخی از سرطان‌ها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: چلغوز مغزدانه‌ای ارزشمند به شمار می‌رود و 600 کیلوکالری در هر 100 گرم آن انرژی وجود دارد و به دلیل داشتن آمینواسید نیز نوعی پروتئین‌ به شمار می‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت