واکنش یک فرمانده نظامی به عملیات روانی ترامپ

کد خبر: ۷۹۸۶۴۲
| |
5679 بازدید

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) گفت: در این برهه زمانی که آمریکا دست به انجام عملیات روانی گسترده بر علیه کشور ما زده، لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی بیش از پیش مورد نیاز است.

به گزارش ایلنا، امیر اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در بازدید از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق در جمع کارکنان این منطقه پدافندی گفت: در این برهه زمانی که آمریکا دست به انجام عملیات روانی گسترده بر علیه کشور ما زده است لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی بیش از پیش مورد نیاز است و ما از خروج آمریکا از برجام نگرانی نداریم چرا که آمریکا تا کنون هم در برجام حضور نداشت.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) که به همراه حجت الاسلام محمد باقر روشندل رییس اداره عقیدتی سیاسی این قرارگاه به منطقه جنوب شرق سفر کرده است در ادامه اظهار کرد: راز موفقیت و پیروزی اطاعت از ولی فقیه است و ما هرآنچه را که ولایت فقیه امر کنند همان را نگاه می کنیم و هرکس از این کشور حرفی بزند اگر در آن راستا باشد حمایت می کنیم و اگر نباشد توجه نمی کنیم.

امیر اسماعیلی در ادامه سفر خود به منطقه جنوب شرق از سامانه های موشکی واقع در جزیره بوموسی و همچنین مواضع پدافندی سپاه پاسداران در این جزیره بازدید و توان عملیاتی این یگان ها را را مورد ارزیابی قرار داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت