ظریف به تهدید ترامپ پاسخ داد

کد خبر: ۷۵۷۱۹۱
| |
9458 بازدید
|
۱
ظریف به تهدید ترامپ پاسخ داد

دکتر محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان در تازه ترین توئیت خود از تهدید کشورهای مستقل توسط دولت ترامپ انتقاد کرده است.

به گزارش خبرآنلاین ظریف در این پست توئیتری نوشته است:

رژیم ترامپ نفرتش را از دمکراسی با تهدید علیه کشورهایی که در سازمان ملل متحد در برابر قلدری هایش مقاومت می کنند نشان می دهد و همزمان با دیکتاتوری خواندن ایران بدون هر منطقی به ایران توهین می کند. نسخه آمریکایی دمکراسی در این شعار خلاصه می‌شود که یا با ما هستید و یا علیه ما.

لازم به یادآوری است، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و نیکی هیلی، سفیر واشنگتن در سازمان ملل به جامعه بین‌الملل هشدار دادند، کشورهایی که در رأی‌گیری روز پنجشنبه مجمع عمومی علیه تصمیم ترامپ درباره قدس موضع گیری می‌کنند، منتظر باشند تا اسامی آنها به رئیس جمهوری آمریکا داده شود!

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۳۰
جناب ظریف شما که تریبون در اختیار دارید زحمت میکشیدید بطور رسمی جواب میدادین نه در فضای مجازی!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت