میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترافیک سنگین وتوقف خودروها در جاده چالوس

رئیس پلیس راه البرز گفت که ترافیک در جاده کرج - چالوس و آزادراه های این استان سنگین است و از محدوده آدران در جاده چالوس به سمت کرج توقف خودروها گزارش شده است.
کد خبر: ۷۳۱۷۳۶
| |
5803 بازدید
رئیس پلیس راه البرز گفت که ترافیک در جاده کرج - چالوس و آزادراه های این استان سنگین است و از محدوده آدران در جاده چالوس به سمت کرج توقف خودروها گزارش شده است.

‏‎سرهنگ رضا گودرزی شامگاه سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ترافیک در خط شمالی آزادراه کرج - تهران از محدوده اتمسفر تا پل فردیس و در آزادراه کرج - قزوین از محدوده پل فردیس تا مهرویلا سنگین است.

وی افزود : ترافیک در خط جنوبی آزادراه تهران - کرج - قزوین از میدان استاندارد تا پل فردیس سنگین گزارش شده است.

وی افزود : اکنون ترافیک در جاده کرج - چالوس در تمام مسیر شمال به جنوب پرحجم و از محدوده آدران تا مبدا محور به صورت توقف حرکت است.

گودرزی یادآورشد: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 به صورت شبانه روز پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.
 
‏‎استان البرز دارای یک هزار و450 کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که 18 درصد ترافیک کشور مربوط به جاده های این استان می باشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت