اسنودن در حال فراگیری زبان روسی

وکیل ادوارد اسنودن از تلاش وی برای فراگیری زبان روسی خبر داد.
کد خبر: ۶۸۷۹۴۷
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳ 24 April 2017
|
2095 بازدید
وکیل ادوارد اسنودن از تلاش وی برای فراگیری زبان روسی خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وستی، آناتولی کوچرینا، وکیل ادوارد اسنودن، افشاگر برنامه‌های جاسوسی آمریکا گفت: اسنودن به زندگی و کار در روسیه ادامه می‌دهد و در حال یادگیری زبان روسی است.

وی افزود: اسنودن اکنون می‌تواند به روسی بخواند و همچنین مقداری به روسی صحبت کند.
وکیل اسنودن تاکید کرد: از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ تاکنون هیچ تماس و یا درخواستی از سوی دولت آمریکا در خصوص کارمند سابق سیا نداشته‌ایم.

اسنودن، کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا بود که پس از افشای موارد طبقه‌بندی شده مربوط به جاسوسی سیستم‌های ارتباطی و نظارت اینترنت در سال ۲۰۱۳ میلادی توسط آمریکا، از طریق هنگ کنگ به روسیه فرار کرد و پناهنده شد.

وی موفق شده است تا اقامت موقت روسیه را دریافت کند اما بر اساس قانون روسیه، جهت اخذ اقامت دایم و تابعیت این کشور لازم است تا به زبان روسی تسلط داشته و در امتحانات مربوط به زبان و قانون روسیه شرکت نماید.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت