میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت "غاز" شیمیایی در موصل

مسئول حملات شیمیایی داعش موسوم به "ابو احمد غاز"، با شلیک یک فروند موشک هدایت شونده به مقر تروریست‌ها در منطقه "الزنجیلی" در بخش قدیمی موصل، به‌هلاکت رسید.
کد خبر: ۶۸۶۷۰۸
| |
7800 بازدید
 مسئول حملات شیمیایی داعش موسوم به "ابو احمد غاز"، با شلیک یک فروند موشک هدایت شونده به مقر تروریست‌ها در منطقه "الزنجیلی" در بخش قدیمی موصل، به‌هلاکت رسید.

به گزارش العالم رائد جودت، رئیس پلیس مرکزی عراق، با اعلام این خبر تصریح کرد پلیس این کشور همچنین مسئول نظامی تروریست ها در منطقه "پل پنجم" در شمال شهر قدیمی، به نام "ابو براء الداغستانی" و معاون وی موسوم به "ابو عبدالرحمن الزماری"، را به هلاکت رسانده است.

جودت گفت: "گردان پشتیبانی شیمیایی وابسته به پلیس مرکزی آمادگی میدانی خود را برای مهار هر گونه خطر احتمالی به حداکثر رسانده است."

رئیس پلیس عراق تاکید کرد پلیس مرکزی با شلیک موشک های هدایت شونده و پوشش گسترده اطلاعاتی و تجسسی تحرکات پشت جبهه داعش، فرماندهان میدانی تروریست ها را هدف قرار می‌دهد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات