حضور وزرای دولت در مراسم استقبال از ایرباس؛آبروریزی ملی؟! +ویدیو
آقایان وزرا اگر ذره ای به حیثیت دولت جمهوری اسلامی فکر کنند متوجه خواهند شد که شرکت آنان در مراسم فرش قرمز برای ورود یک هواپیما،در حقیقت موجب وهن دولت جمهوری اسلامی و شخص آنان در مقام عالی وزارتخانه های کشور است.
بر اساس اخبار منتشر شده امروز اولین فروند از هواپیماهای خریداری شده ایران از شرکت ایرباس، وارد کشور خواهد شد؛ معامله ای که بر اساس برجام انجام شده است و برای ایرانیان از آنجاکه آغازی بر رفع تحریم های چندین ساله صنعت هوایی کشور است، اهمیتی نمادین دارد.
به گزارش «تابناک» اولین خرید صنعت هواپیمایی کشور امروز بعد از ظهر در فردوگاه مهر آباد تهران بر زمین خواهد نشست و احتمالا خوشحال تر از هر فرد دیگری، این آخوندی وزیر راه است که پس از قریب به چهار سال ناکامی در این وزارتخانه، امروز می تواند در مقابل دوربین های تلویزیونی جولان دهد! جولانی که متاسفانه به نظر می رسد ممکن است به سوی آبروریزی ملی هم پیش رود.
بر اساس این گزارش، شنیده شده است که از چند تن از وزرای دولت دعوت شده که در مراسم استقبال رسمی از یک فروند ایرباس، امروز در فرودگاه مهر آباد تهران حضور داشته باشند؛ خبر تاسف باری که ایران و ایرانیان را در انظار بین المللی به تمسخر واخواهد داشت؛ که چند وزیر ایرانی برای استقبال از یک فروند هواپیما در فرودگاه حاضر می شوند و احتمالا تک به تک و به صورت جمعی با این هواپیما عکس یادگاری خواهند گرفت. پیش بینی واکنش توام با تمسخر رسانه های داخلی ، منطقه ای و بین المللی به استقبال مقامات سطح بالای ایران از ورود یک هواپیما، چندان کار سختی نیست و در کسری از ثانیه اگر این اتفاق رخ دهد یک آبروریزی ملی رخ خواهد داد.
رسانه ای کردن و اطلاع رسانی درباره دستاوردهایی که بر اساس توافق هسته ای به دست آمده است، نه تنها نکوهیده نیست که در این ایام که فقط صحبت از ناکامی در این عرصه هست، کاری لازم و ضروری است؛ حتی در اهمیت نمادین آن که نشان دهنده توان ایران در رفع تحریم های ظالمانه است هم تریدی نیست؛ اما اینکه چندین وزیر ایرانی پیش پای یک فروند هواپیما صف بکشند و مراسم فرش قرمز و استقبال از این شی آهنی را ترتیب دهند هم قابل قبول نیست .
شاید ضروری باشد برخی از وزرای محترم کابینه، امروز دعوت احتمالی برای شرکت در مراسم ورود یک فروند هواپیما به ایران را اجابت نکنند تا هم در این آبروریزی ملی شرکت نکنند و هم چهره کشور را در عرصه های بین المللی و منطقه ای مخدوش نکنند! آقایان وزرا اگر ذره ای به حیثیت دولت جمهوری اسلامی فکر کنند متوجه خواهند شد که شرکت مراسم فرش قرمز برای یک هواپیما، در حقیقت موجب وهن دولت جمهوری اسلامی و شخص آنان در مقام عالی وزارتخانه های کشور است.
آقایان وزرا اهیمت پایان یافتن تحریم صنعت هوایی کشور، بر کسی پوشیده نیست؛ اتفاقا خیلی هم برای ایرانیان اهمیت دارد؛اما لطفا امروز را به کارهای عقب افتاده تان برسید و مراسم استقبال از یک هواپیما را که احتمال زیاد اجرا می شود را به مقامات پایین تر خود بسپارید شاید آبرو ریزی کمتری صورت گیرد.
عکس متعلق به عبور ترانزیتی یک هواپیمای ایرباس از ایران و عکس یادگاری مقامات فرودگاهی و خبرنگاران با این هواپیماست

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۳۸
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۳۷۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
سید
| ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
نجی
| ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
عکس گرفتن با گارد فرودگاه خوبه
محمد
| ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
احمد
| ۲۱:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
تهرونی
| ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
مراسم تنفس مصنوعی جسد برجام!؟
سلام
| ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
نمایش تحقیرملت و تنفس مصنوعی برجام با هواپیمای دست دو!؟
در دولت های قبل هم هواپیمای دست دو میخردیم
ناشناس
| ۱۷:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۶
ناشناس
| ۲۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۶
37
ساله داریم ابوطیاره سوار میششیم
چشم دشمنان و دلواپسان کور شود
ناشناس
| ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۶
الهی همشونو بدین دوا و درمان
ناشناس
| ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ali
| ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
سعید
| ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
میلاد میلاد
| ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
رضا
| ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
صادق
| ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
اما دلیل نمیشه یه کار زشت و مسخره دیگه رو با اون توجیه کنیم.
این توجیه خودش از کل ماجرا مسخره تره.
بیطرف
| ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
پژمان
| ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
جانباز پنجاه و پنج درصد مستاجر بیکار
| ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
تا حالا تو عمرت چند تا کتاب در مورد اقتصاد،علوم سیاسی،جامعه شناسی،حقوق و فلسفه خوند ؟ نام ببر
از این تیپ حرف زدنت ناراحت نیستم،حق داری نظرتو بگی،ناراحتم که سواد نداری !
؟
ناشناس
| ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۶
ناشناس
| ۰۱:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
تو محله ما همه داشتن مسخره میکردن
تمام مسئولین داشتن یه کاغذ پاررو از هواپیما پیاده میکردن
وقتی هست که جرات نکنی سوار هواپیما بشی!
وقتی هست که روت نشه بگی هواپیمای کشورت چه مدلی هست و چند سال قدمتش هست!
وقتی هست که رسانه ات هم درصدد حل مشکلات جامعه نیست! صرفا میخواد صفحاتش پر باشه!
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
رضا
| ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
amir
| ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
شهاب
| ۲۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۲۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ورود این هواپیمای نو برای همه مهم است. ارزش این هواپیما زمانی معلوم میشه که خدای ناکرده یک هواپیمای فرسوده به علت قدمت و کهولت با 200 سرنشین سقوط کرده و کشور را در بهت و عذا فرو می بره اون موقع تنها کاری که از همه بر میاد اعلام سه روز عذای عمومی است و بس. الان که همه چی آروم است و فاجعه هوایی ای رخ نداده همه میگن هواپیما لازم نداریم بی خود ذئق مرگ نشوید و فلان بهمان.
ناشناس
| ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
پاسخ ها
رضا
| ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۲۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۲۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
پاسخ ها
ali
| ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
رضا
| ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
امیدوارم چاپ شود .
علی
| ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
پاسخ ها
ali
| ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
ناشناس
| ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
پاسخ ها
سعید
| ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
خخخخخ
جواد
| ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟




