میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر خزانه‌داری آمریکا به خاطر برجام به تل‌آویو می‌رود

سفیر آمریکا در تل‌آویو از سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به اراضی اشغالی و دیدار با مقامات اسرائیلی درباره برجام و تحریم‌های ایران خبر داد.
کد خبر: ۶۳۶۶۵۷
| |
4211 بازدید
سفیر آمریکا در تل‌آویو از سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به اراضی اشغالی و دیدار با مقامات اسرائیلی درباره برجام و تحریم‌های ایران خبر داد.

به گزارش فارس، «دان شاپیرو»‌ سفیر آمریکا در تل‌آویو اعلام کرد، «جک لیو» وزیر خزانه‌داری آمریکا چند ماه پس از توافق واشنگتن و تل‌آویو درباره توافق بزرگ نظامی، حالا به اسرائیل رفته تا گفت‌وگوهایی را در این رابطه و همچنین درباره توافق هسته‌ای ایران (برجام) انجام دهد.

بنا بر گزارش «تایمز اسرائیل»، سفیر آمریکا گفته است، مذاکرات لیو با مقامات اسرائیلی درباره برجام و تحریم‌های ایران در میان دیگر موضوعات متمرکز خواهد بود.

شاپیرو در این رابطه نوشت، «این ممکن است آخرین سفر وزیر خزانه‌داری آمریکا به اسرائیل در سمت فعلی وی باشد. من از دوستی و تعهد وی برای تعمیق روابط با تل‌آویو قدردانی می‌کنم».
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات