انتقاد هیلاری از قطعنامه ضدصهیونیستی یونسکو

کد خبر: ۶۳۵۲۷۰
| |
3204 بازدید

«هیلاری کلینتون» نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ضمن انتقاد از قطعنامه ضد اسرائیلی یونسکو در نفی ارتباط یهودیان با «مسجد الاقصی» بر حمایت از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مجددا تاکید کرد.

به گزارش فارس، «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از تلاش سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) بخاطر تلاش برای تصویب قطعنامه ضد اسرائیلی انتقاد کرد.

در بیانیه منتشر شده از سوی ستاد انتخاباتی کلینتون آمده است: «دیدن اینکه کمیته میراث جهانی یونسکو قطعنامه‌ای را درباره قدس که ارتباط عمیق یهودیان با این شهر و مکان مقدس (مسجد الاقصی) آن را نفی می‌کند، در نظر دارد، نامید کننده است.»

به نوشته وبگاه «جروزالم پست» کلینتون با ظالمانه خواندن جلسه هفته گذشته یونسکو که پیش‌نویس قطعنامه ضد اسرائیلی در آن تصویب شد، دوباره بر حمایتش از رژیم صهیونیستی در سازمان ملل تاکید کرد.

یونسکو روز پنجشنبه هفته گذشته در جلسه‌ای برای رای‌گیری درباره یک قطعنامه پیشنهادی از سوی مصر و تشکیلات خودگردان فلسطین، با 24 رای موافق، 6 رای مخالف و 26 رای ممتنع، مسجد الاقصی را یک مکان مقدس مسلمانان دانست.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار