صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاصره زادگاه آیت الله شیخ عیسی قاسم

مزدوران آل خلیفه منطقه "الدراز" بحرین را که زادگاه و محل سکونت آیت الله شیخ "عیسی قاسم" است، محاصره کردند.
کد خبر: ۶۰۰۱۹۴
| |
3328 بازدید
مزدوران آل خلیفه منطقه "الدراز" بحرین را که زادگاه و محل سکونت آیت الله شیخ "عیسی قاسم" است، محاصره کردند.

به گزارش العالم، نیروهای امنیتی اقدام به نصب موانع سیمانی در تمام ورودی این روستا برای جلوگیری از ورود معترضین به حکم لغو تابعیت شیخ عیسی نمودند.

پایگاه اینترنتی "مرآه البحرین" به نقل از اهالی الدراز گزارش داد که نیروهای امنیتی روسای حسینیه ها را فراخوانده و به آنان گفتند هر هیئت عزاداری را که مواضع سیاسی اتخاذ نماید، هدف قرار خواهند داد.

اطلاعات موجود حاکیست که مسئولین آل خلیفه گفته اند از استفاده از زور علیه روزه داران در صورت بر افراشتن تصویر شیخ عیسی قاسم، ابایی نخواهند داشت.
از زمان اعلام سلب تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم، زنان، کودکان و سالمندان به رغم گرمای هوا در کنار خانه شیخ عیسی تحصن کرده و حتی نماز، دعا و افطاری را در این منطقه برگزار می نمایند.

یک نماینده سابق مجلس بحرین از "جمعیت الوفاق" (که به نام وی اشاره نشده است" به مرآه البحرین گفت که ساعت های آینده در بحرین به ویژه برای شیخ عیسی و ادامه حرکت مردمی بسیار مهم است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟