به دلیل نقض حقوق بشر و حمله به یمن

بلژیک با فروش تسلیحات به عربستان مخالفت کرد

دولت بلژیک در مخالفت با اعدام‌های دسته جمعی رژیم آل سعود و دخالت در امور یمن از تجهیز نظامی ریاض صرف نظر کرد.
کد خبر: ۵۵۹۷۸۵
| |
7087 بازدید
دولت بلژیک در مخالفت با اعدام‌های دسته جمعی رژیم آل سعود و دخالت در امور یمن از تجهیز نظامی ریاض صرف نظر کرد.

به گزارش فارس، دولت بلژیک از رد درخواست تجهیز نظامی عربستان سعودی خبر داد.

به نوشته وبگاه «دیفنس ورد»، «گیرت بورژوا» رییس منطقه فلنمیش بلژیک و از اعضای پارلمان این کشور  اعلام کرد: «ما درخواست عربستان سعودی مبنی ارسال تجهیزات نظامی را رد نموده‌ایم.»

بورژوا در گفت‌و‌گو با رادیو تلویزیون بلژیک گفت که اجازه فروش تجهیزات نظامی را به عربستان سعودی به خاطر نقش این کشور در یمن و اعدام‌های اخیر انجام شده نمی‌دهد.

پیش از این حزب سبز آلمان هم خواستار توقف فروش سلاح به عربستان شده بود.

«زیگمار گابریل» معاون صدر اعظم آلمان نیز اعلام کرد که برلین تمایل به قطع ارسال سلاح به ریاض را ندارد، اما اعمال محدودیت در‌ آینده و در این زمینه را مد نظر قرار خواهد داد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت