صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در اثر بارش‌برف اتفاق افتاد؛

انسداد جاده‌ شاهین‌دژ به تکاب

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی از بارش سنگین برف و انسداد محور مواصلاتی شاهین دژ - تکاب در این استان خبر داد .
کد خبر: ۵۴۸۳۳۰
| |
7968 بازدید
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی از بارش سنگین برف و انسداد محور مواصلاتی شاهین دژ - تکاب در این استان خبر داد .

سرهنگ عباس فرمانی در گفت‌وگویی با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی استان گفت: عبور و مرور خودروها در مسیر تخت‌سلیمان به دندی و محور تکاب به ایران‌خواه به دلیل بارش‌برف و کولاک فقط با زنجیرچرخ ممکن بوده و جاده ارتباطی تکاب به شاهین‌دژ به دلیل بارش سنگین برف مسدود است.

وی وضعیت جاده‌های استان را در بسیاری از محورها لغزنده عنوان کرد و افرود: به علت برف‌گیر بودن اکثر گردنه‌های استان  امکان‌تردد در آنها فقط با زنجیر چرخ مقدور خواهد بود.

رئیس‌ پلیس‌راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور بازگشایی مسیر شاهین‌دژ به تکاب با یگان‌های امدادی هماهنگی‌های لازم صورت گرفته که به محض بازگشایی اطلاع‌رسانی خواهد شد .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟